❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
pěkný mě se jen fakt líbí jak tenkrát Železný nadával na Českou televizi, že vybírají poplatky, ale teď Nova bude dělat to samé a ještě několikanásobně za větší cenu, hnus.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
njn ... ale uz ne Zelezny 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
topnet píše:Do konce příštího týdne TV Nova přislíbila zaslat cenovou nabídku k vysílání do ostatních zařízení. Po podepsání smlouvy budeme třetím provozovatelem v ČR s právem vysílat do všech zařízení.
S pozdravem,
Tým SledovaniTV.cz
Sic nemáme ještě ani nabídku a jednání jsme vedli tak, že o tom veřejně raději neradno mluvit, víme jak na tom jsou v jednání ostatní a tak se pochlubíme jak jsme dobrý aneb kýbl hnoje za druhé místo v soutěži "Lež měsíce" vyhrává .... chvíle napětí .... Tým SledovaniTV.cz, kterému se první místo nepodařilo dosáhnout jen díky kvalitnímu vystoupení zástupce MPO na konferenci v Přerově.
Gratulujeme !
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
stepan.benes píše:topnet píše:Do konce příštího týdne TV Nova přislíbila zaslat cenovou nabídku k vysílání do ostatních zařízení. Po podepsání smlouvy budeme třetím provozovatelem v ČR s právem vysílat do všech zařízení.
S pozdravem,
Tým SledovaniTV.cz
Sic nemáme ještě ani nabídku a jednání jsme vedli tak, že o tom veřejně raději neradno mluvit, víme jak na tom jsou v jednání ostatní a tak se pochlubíme jak jsme dobrý aneb kýbl hnoje za druhé místo v soutěži "Lež měsíce" vyhrává .... chvíle napětí .... Tým SledovaniTV.cz, kterému se první místo nepodařilo dosáhnout jen díky kvalitnímu vystoupení zástupce MPO na konferenci v Přerově.
Gratulujeme !

0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Dobrý den, chci se zeptat, bude skupina Nova ve sledovanitv nebo jak se jednání probíhá?
Děkuji Zeman
Děkuji Zeman
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky nakonec bude 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
škoda, že se tu neobjeví i zpráva od někoho ze sledování přímo
a musí takové věci komentovat Viktor, i když jistě skvěle informovaný, ale přece jen nepatří k týmu sledování
.

0 x
Halamíček Jakub
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda
... hlavne nevynasim nic nez to bude jasne

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Dobrý den,
už Vám jde někomu NOVA, respektive PRIMA se zpetným sledovanim?
Pripadne, nevite jak dlouho jeste bude tento stav trvat?
Děkuji za zprávu
už Vám jde někomu NOVA, respektive PRIMA se zpetným sledovanim?
Pripadne, nevite jak dlouho jeste bude tento stav trvat?
Děkuji za zprávu
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prima jde snad uz pres mesic .. 7dni zpet ..
nova jeste neni dokoncena smlouva
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
- Kontaktovat uživatele:
mě Prima jede.
Ale už se to táhne s Novou celkem dlouho.
Mám štěstí, že jsem sledovanitv dal klientům jako bonus, tzn platíme ho až na jeden dva kousky my i s plným timeshiftem a spustil zkušební provoz, původně do konce minulého roku, ale běží takto doposud.
(Je to asi takový "byznys" jako VoIP). Jinak by nás asi umlátili čepicemi.
Ale už se to táhne s Novou celkem dlouho.
Mám štěstí, že jsem sledovanitv dal klientům jako bonus, tzn platíme ho až na jeden dva kousky my i s plným timeshiftem a spustil zkušební provoz, původně do konce minulého roku, ale běží takto doposud.
(Je to asi takový "byznys" jako VoIP). Jinak by nás asi umlátili čepicemi.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...
Viktor Novotný píše:prima jde snad uz pres mesic .. 7dni zpet ..
Diky za zpravu, tak to se budu muset obratit na naseho pokytovatele.
0 x
Mel bych dotaz, zda nekdo zna ty skryte URL odkazy pro sledovani TV od sledovanitv v lepsi kvalite nez to co je pres web/flash a VLC (http://sledovanitv.cz/vlc/playlist).
Slysel jsem, ze napriklad TV "Smart" s aplikaci od sledovanitv maji kvalitnejsi stream nez vyse uvedene zdroje (priblizeni k FullHD kvalite).
Nevim jak ostatni, ale pustit si TV na 24" monitoru neni uplne idealni kvalita.
Slysel jsem, ze napriklad TV "Smart" s aplikaci od sledovanitv maji kvalitnejsi stream nez vyse uvedene zdroje (priblizeni k FullHD kvalite).
Nevim jak ostatni, ale pustit si TV na 24" monitoru neni uplne idealni kvalita.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja to furt nechapu, na co do kompa lepsi stream, vzdyt je to jasne na tv kvalitni stream ano .. na monitor ? na co ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Mam v pracovne dva monitory - jeden na praci a druhy vedle, kde mi ve fullscreenu bezi TV, tak bych si tam pral lepsi stream. Alespon u tohodle jsem ocekaval vyhody projektu sledovanitv...
Viktor Novotný píše:ja to furt nechapu, na co do kompa lepsi stream, vzdyt je to jasne na tv kvalitni stream ano .. na monitor ? na co ...
0 x