❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Striker

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Striker » 10 years ago

Protože mě to prostě štve. Když se pak podívám na grafy tak není nejlepší, když tahám 5-6 Mb nepřetržitě.
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 10 years ago

jednak a jednak kvůli elektřině :) to když bych měl takto nechat podobné krámy tak to dohromady hvízdne i zbytečných 20W :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

20W ? co se to tu resi ? temelin ani dukovany neuberou na tempu kdyz to vypnes ze to zrovna nepouzivas :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

joker

Příspěvekod joker » 10 years ago

Striker píše:Hele zeptám se, neřešil někdo možnost automatického vypnutí na settop boxu od SedovaniTV?
Mě to docela kazí život jelikož jsem našel jen vypnutí po 4 hodinách neaktivity, který ale stejně asi nefunguje, dle grafů rychlostí v ISP Adminu :D Usínám ve 12 ale přenosy mám ještě v 5-6 hodině ráno. Automaticky se mi vypíná jen televize co si nastavím.

Spíše jestli nemá někdo nějakou zkušenost s aplikací na nastavení automatického vypnutí třeba po hodině. I když nevím jak je to na settop boxu s během 2 applikací zaráz, když do nabídky se dostanu přes domeček.

A to neumi nahodou stb, ze se pri vypnuti tve televize se sam vypne??? Jmenuje se to HDMI-CEC a umi to kdejaky DVB STB, treba i Ariva 102E co stala 1500,- a umela share client :-) staci povolit v TV a povolit v STB.

Umi to i linux based STB na bazi Enigmy2...

Nevyhoda je, ze kdyz (v obou pripadech Ariva i Enigma) mam nastaven STB do deep standby (tj. hluboky spanek, uspora energie, prikon <0,5W, bezi jen snimac DO a casovac pro nahravani, nic jineho), tak pak po zapnuti TV se STB nezapne...

Ale zapnuti STB dalkovym ovladacem samozrejme televizor prekvapive zapne (ten je take v deep standby, se spotrebou 0,5W, asi vyrobce TV ma lepe implementovan deep standby a hdmi cec rezim)...

Budiz toto treba inspiraci tvurcum firmwaru v tom sledovanitvstb...???
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 10 years ago

Tak na to se schválně mrknu po víkendu ;) Zatím díky.
Televize to má, co se týče androidího STB tak si to nemyslím, jelikož se jedná o Android.

Jinak co můžu říct, tak STB od KukiTV tuto funkci má, využívají Arris VIP 1113 mám pocit. Nebo jen číslem odlišný model.

A jak říká pcwifi, tak mě to prostě z principu štve to nechávat zapnutý. Jsem zvyklej když odcházím od PC prostě vypínat ručně i monitor.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

A máme to, dnes sledovanitv poslalo email všem partnerům o tom že s Primou se celkem rozumně dohodli ale s Novou vůbec, Nova tedy úplně prozatím končí i jako live :) stále se ale jedná, jenže do kdy a jak se to vysvětlí zákazníkům no to bude chtít gruzinák :twisted:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 10 years ago

Jop. Docela blbá zpráva... :/
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

joker

Příspěvekod joker » 10 years ago

Na novu jsem hodne louho nekoukal, max. Tak na nova cinema...

Asi jim klesa share, tak kopou?
0 x

dkulda

Příspěvekod dkulda » 10 years ago

okoun píše:A máme to, dnes sledovanitv poslalo email všem partnerům o tom že s Primou se celkem rozumně dohodli ale s Novou vůbec, Nova tedy úplně prozatím končí i jako live :) stále se ale jedná, jenže do kdy a jak se to vysvětlí zákazníkům no to bude chtít gruzinák :twisted:

Dobrý den, pokud máte zájem můžeme Vám dodat kompletní IPTV řešení, včetně kompletního obsahu. Nova i Prima svoje podmínky oznámily v dostatečném předstihu, a pro všechny operátory stejně. My jednáme o způsobu jak základní balíček zatížit zdražením co nejméně, ale jednání je vždy o kompromisu a dohodě. Pokud se někdo nedohodl, asi nejednal správně...Jsme připraveni reagovat na Vaši poptávku. David Kulda 4network.tv
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dkulda

Dobrý den, ještě bych rád doplnil, že jsme připraveni zajistit okamžitou migraci jakéhokoliv počtů klientů prostřednictvím automatizovaného systému na úrovni API. Rychle, snadno a spolehlivě včetně kanálů CET21. 4network.tv :P
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

dobry den, mate opravdu tu novu podepsanou pro OTT ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

dkulda

Viktor Novotný píše:dobry den, mate opravdu tu novu podepsanou pro OTT ?

Zdravím Vás pane Novotný, CET21 žádné takové dělení poplatků nemá. V první fázi se bavíme o zpoplatnění HD verzí a placeného kanálu Nova Sport. V další fázi přijde požadavek na poplatek za "dodatkové služby", typu SecondScreen, archiv, timeshift atp. Nyní jednáme o způsobu jak základní balíček nezatížit již diskutovanými cca 15,-Kč. Chceme najít kompromis pro obě strany. Konkrétní ceny budu vědět koncem příštího týdne. Uvidíme, nejhorší variantou bude, že vlivem těchto poplatků zdražíme naše služby, ale budeme je mít legálně, bez soudních opatření v plném rozsahu. Tak jak našim klientům na začátku smluvního vztahu slíbíme...
0 x

dkulda

Jako podporu IPTV služby ve Vašich sítích jsme se rozhodli všem, kteří mají alternativní IPTV řešení odpustit aktivační poplatek při přechodu na naše IPTV řešení 4netwotk.tv. ZDARMA může každý otestovat naši službu po vyplnění formuláře na www.4network.tv - vpravo nahoře "TESTUJTE ZDARMA". Kdo se rozhodne pro přechod na naše řešení získá slevu na celý aktivační poplatek a podporu pro okamžitou migraci klientů.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 10 years ago

Jestli to dobře chápu, tak sledovani ma novou nabidku P+ ktery se muze sledovat kdekoliv a 7dni timeshift a za to platim XX

soucnasne 30h a nahravky budou slevneny.

Takze win win... Nebo ne?

s tim ze se ceka co nova...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

presne tak ;-)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming