DarkLogic píše:A příchod aplikace pro TV tuto nepříjemnosti změní? Přeci jen, pak vysvětlovat zákazníkovi, proč si má pořídit něco drahého, co vlastně vůbec nepotřebuje, bude docela problém.
No příchod... popravdě, teprve po uvolneni HTML verze se bude analyzovat recyklace kodu pro smartTV, a vzhledem k tomu ze se dnes vetsina vyrobcu uvolnuje smart TV s androidem, ktery nejak prihnuty k TV a rikaj tomu AndroidTV, tak nevim kam se trh se smartTV posune...
Tyto otazky se stavaji evergreenem, ale zkuste se zamyslet nad tim co budete delat kdyz Vam zakaznik bude reklamovat kvalitu sluzby na chytre TV...my se Samsungem nemame zadnou smlouvu o technicek podpore a tezko se s nami budou bavit kdyz 5 modelu z 30 nebude fungovat. Navic si představte, že si někdo stahne nějakou betaverzi firmwaru, ktera bude plna bagu... tohle se mi nezda jako dlouhodobě udržitelne...NAvic se cimdalvice objevuji HDMI nebo USB sticky, ktere z jakekoliv TV udelaji "chytrou", tedy to ze na tom pojede treba nase TV:.. neni treba tohle ten lepsi smer? Davam to jen k zamysleni a budu rad za komentare, protoze co clovek to nazor, a zatim kdyz jsem se o tom s nekym bavil dal mi za pravdu. Albisu a Arrisu platíme roční poplatek za support, proto jsme ledasco řešit, třeba ne do druhého dne, ale na druhé straně je někdo kdo to řeší, je s nimi smlouva a dostávaj za to peníze...Samsungu, LG, Sony atd nic neplatíme, takže řešení problému nebo alespon solupráce na odladění nebude žádný med.