❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: sledovanitv.cz
O2 ma vse podepsane
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám taky první vlaštovky, které to přestaly chtít, obecně nelineární služby z televize dělají něco co se dá sledovat, hlavně díky tomu že se dá vyšoupnout reklam. Dnešní tříhodinové vleklofilmy (to není překlep ale moje formulace) natažené na čtyři a půl hodiny reklamou nejsou nic co by mě lákalo. Pro mě osobně jako uživatele to taky přestalo být zajímavé - jediné co jsem sledoval byl MASH, takže si ho teď stáhnu a šoupnu na Plex, a večerníčky navíc budou bez reklamy 

0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...
A co se přesně stalo? U novy a primy zmizel komplet archív?
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
tak nějak... na všech kanálech Primy a Novy zmizely všechny funkce mimo live streamu a jedná se o to za kolik budou moct nelineární funkce poskytovat.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...
nevíte někdo jestli podobné služby ten stejný problém, třebas tv2go?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
patrik_ píše:tak nějak... na všech kanálech Primy a Novy zmizely všechny funkce mimo live streamu a jedná se o to za kolik budou moct nelineární funkce poskytovat.
A od kdy?
0 x
Ta Prima i Nova už mě osobně docela štve. Už jse msi zvykl, ež se můžu podívat na cokoliv na Cinemě zpětně a nebo zpětně na díly Simpsnů.
No zatím s tím nemá problémy KukiTV, ale tam je potřeba si zase chtě nechtě zakoupit settop box. Narozdíl od SledovaniTV.
Tv2go je na tom podle mě podobně jako SledovaniTV.
No zatím s tím nemá problémy KukiTV, ale tam je potřeba si zase chtě nechtě zakoupit settop box. Narozdíl od SledovaniTV.
Tv2go je na tom podle mě podobně jako SledovaniTV.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tv2go je self ?
jestli jo tak ti sou na tom jeste hur, ti uz primu nemaji vubec, predbeznym opatrenim jim byla zakazana cela
jestli jo tak ti sou na tom jeste hur, ti uz primu nemaji vubec, predbeznym opatrenim jim byla zakazana cela
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
SledovaniTV jak to vyplo Primu i Novu, tak ještě 2 dny šlo zpětně nahrát pořad a pak ho přehrát.
Pak už zablokovali i to.
Pak už zablokovali i to.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to se schvalne zeptam v 4network jak to maji poreseno papirove 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Viktor Novotný píše:tak to se schvalne zeptam v 4network jak to maji poreseno papirove
jednoduše, podepíšeš smlouvu

Nic na tom není.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Hele zeptám se, neřešil někdo možnost automatického vypnutí na settop boxu od SedovaniTV?
Mě to docela kazí život jelikož jsem našel jen vypnutí po 4 hodinách neaktivity, který ale stejně asi nefunguje, dle grafů rychlostí v ISP Adminu
Usínám ve 12 ale přenosy mám ještě v 5-6 hodině ráno. Automaticky se mi vypíná jen televize co si nastavím.
Spíše jestli nemá někdo nějakou zkušenost s aplikací na nastavení automatického vypnutí třeba po hodině. I když nevím jak je to na settop boxu s během 2 applikací zaráz, když do nabídky se dostanu přes domeček.
Mě to docela kazí život jelikož jsem našel jen vypnutí po 4 hodinách neaktivity, který ale stejně asi nefunguje, dle grafů rychlostí v ISP Adminu

Spíše jestli nemá někdo nějakou zkušenost s aplikací na nastavení automatického vypnutí třeba po hodině. I když nevím jak je to na settop boxu s během 2 applikací zaráz, když do nabídky se dostanu přes domeček.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
k cemu by se to melo vypinat ? ja nechavam box bezet nonstop
0 x
- programming
- development
- education