❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
Treba ja osobne nemam s prehravanim na PC zadny problem, tj. zadne zasekavani apod.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
vzdy je to minimalne z 50% otazka pc samotneho, myslim jeho vykonu a odladenosti
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
nezjistíš
jen tak dle oka, ale tento přehravač umí přepínat kvalitu videa což tam ten neuměl, myslím.
jo jinak také s emi to už nějak seklo, to není tedy dobré, web zatím byla jedna ze služeb, která jela dobře....

jo jinak také s emi to už nějak seklo, to není tedy dobré, web zatím byla jedna ze služeb, která jela dobře....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
soooc píše:Orel005 píše:Dobry den,
chtel bych se zeptat koho mam pozadat o povoleni k provozovani sluzby IPTV / Streamingu.
Chtel bych pres internet nabizet televizi pro lidi, kteri casto sedi u PC a nemaji treba pristup k TV ( kancelar, pokoj bez TV atp... ). Jednoduse neco velmi podobnemu IPTV.
Na svem PC si nastavite IP adresu nektereho z mych serveru na kterem pobezi treba TV Nova, nebo Prima cool. Proto by me zajimalo, kdo krom asi CTU mi musi dat k teto cinnosti povoleni ? Komu platim licenci atp... ? Ten kdo provozuje IPTV, ji nekomu urcite take plati ( kolik a komu ). Dekuji za odpoved.
Kromě registrace u RRTV je potřeba vyřešit výpalné kolektivním správcům autorských práv.
Ale zkus oslovit http://www.sledovanitv.cz, třeba se domluvíte a mají už vše vyřešené.
Dobrý den, pokud máte zájem o vlastní individuální řešení, které bude svým rozsahem i cenou odpovídat Vašim požadavkům a bude růst spolu s Vaší sítí, kontaktujte mě, nebo na stránkách 4network.tv vyplňte jednoduchý formulář a získáte okamžitý přístup k testování služby. Pokud Vás zajímají informace ohledně legislativy a jednotlivých krocích až k poskytování převzatého radiového a televizního vysílání, kontaktujte mě též a rád Vás uvedu do aktuální problematiky. DAVID KULDA 4netowrk.tv s.r.o.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
-
- Kontaktovat uživatele:
By to chtelo test pripravenosti PC na sledovaniTV.
Je fakt ze pouzivam prevazne Lenovo SL 510, 5 let stary.Ted se mi to seklo v 0:16 na 10 vterin. A je fakt ze neverim chybe u dodavatele TV.
Tak pro muj stary kram je soucasny TV prohlizec kram (asi je soucasny sw narocny).
Je fakt ze pouzivam prevazne Lenovo SL 510, 5 let stary.Ted se mi to seklo v 0:16 na 10 vterin. A je fakt ze neverim chybe u dodavatele TV.
Tak pro muj stary kram je soucasny TV prohlizec kram (asi je soucasny sw narocny).
okoun píše:nezjistíšjen tak dle oka, ale tento přehravač umí přepínat kvalitu videa což tam ten neuměl, myslím.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sw/prehravac bude urcite narocnejsi, uz jen proto, ze umi sifrovani
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Dobrý den pánové.
Máte někdo odzkoušeno nové rozhraní v ISP Adminovi v. 4.11 ktera ma propojeni se sluzbou sledovani TV? Nedaří se nam to nastavit. Pokud by někdo měl zkušenosti s konfiguraci prosím o PM.
Děkuji
Máte někdo odzkoušeno nové rozhraní v ISP Adminovi v. 4.11 ktera ma propojeni se sluzbou sledovani TV? Nedaří se nam to nastavit. Pokud by někdo měl zkušenosti s konfiguraci prosím o PM.
Děkuji

0 x
Od dnešního dne je ke stažení aplikace pro Smart TV LG.
Máte někdo možnost vyzkoušet a hodit sem krátký report? Já doteď zákazníkům doporučoval jen Samsung (a tomu to funguje skvěle).
Máte někdo možnost vyzkoušet a hodit sem krátký report? Já doteď zákazníkům doporučoval jen Samsung (a tomu to funguje skvěle).
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Včera jsem zkoušel LG televizi s novou aplikací, ale nepovedlo se mi ji propojit s účtem.
Aplikace na LG se stáhla bez problémů, následně vygenerovala párovací kód, který jsem zadal do účtu u sledovanitv, a po odkliknutí Enter mi to napsalo:
Uživatel nemá povoleno použití zařízení typu LG smart tv.
Nastavil jsem tomu účtu jak klasické 2 streamy, tak jsem přidal ještě další 2, i když žádný další STB nebo TV k tomu účtu připojená není, ale hláška byla pořád stejná.
Dotaz na helpdesk zatím bez odpovědi.
Zkoušel už někdo tu aplikaci na LG TV? Podařilo se vám to spárovat?
Aplikace na LG se stáhla bez problémů, následně vygenerovala párovací kód, který jsem zadal do účtu u sledovanitv, a po odkliknutí Enter mi to napsalo:
Uživatel nemá povoleno použití zařízení typu LG smart tv.
Nastavil jsem tomu účtu jak klasické 2 streamy, tak jsem přidal ještě další 2, i když žádný další STB nebo TV k tomu účtu připojená není, ale hláška byla pořád stejná.
Dotaz na helpdesk zatím bez odpovědi.
Zkoušel už někdo tu aplikaci na LG TV? Podařilo se vám to spárovat?
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a povolil jsi tomu uctu smart TV ? to nema s poctem streamu nic spolecne
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Jestli myslíš službu "Set-top-box 2x" , tak tu jsem samozřejmě povolil, ale ani s ní to nejelo. Pak jsem už nevěděl, co dalšího, tak jsem přidal i "Další stream 2x", ale ani to nepomohlo.
Samostatné povolení přímo pro Smart TV jsem nikde nenašel. To by měl být ten STB ne?
Samostatné povolení přímo pro Smart TV jsem nikde nenašel. To by měl být ten STB ne?
Viktor Novotný píše:a povolil jsi tomu uctu smart TV ? to nema s poctem streamu nic spolecne
0 x
Sherlock píše:Jestli myslíš službu "Set-top-box 2x" , tak tu jsem samozřejmě povolil, ale ani s ní to nejelo. Pak jsem už nevěděl, co dalšího, tak jsem přidal i "Další stream 2x", ale ani to nepomohlo.
Přímo nad aktivací set-top boxu je:
Smart TV Rozšířená služba
0 x
trelowney píše:Sherlock píše:Jestli myslíš službu "Set-top-box 2x" , tak tu jsem samozřejmě povolil, ale ani s ní to nejelo. Pak jsem už nevěděl, co dalšího, tak jsem přidal i "Další stream 2x", ale ani to nepomohlo.
Přímo nad aktivací set-top boxu je:
Smart TV Rozšířená služba
Hmmm, nic takového tam nemám.
Má to být v té části, kde se aktivuje i ta služba "Set-top-box 2x"? Tedy ve Správa partnera/Detail uživatele/Aktivace a ukončení služeb ? Nebo v záložce Zařízení / Přidání set-top-boxu?
V každém případě to nikde nemám. A podpora se stále neozývá

EDIT: vytelefonováno, SmartTV přidáno do nabídky. Už je to OK. Díky za nasměrování.
0 x
Zaznamenal jsem, že vše z produkce novy a primy není možné pustit zpětně. To je v souvislosti s těma jejich novýma dohodama s programerama?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, viz mail ... pripominkoval jsem ho aby bylo toto vysvetleno na webu sledovani
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education