❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
pepulis

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod pepulis » 10 years ago

Treba ja osobne nemam s prehravanim na PC zadny problem, tj. zadne zasekavani apod.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

vzdy je to minimalne z 50% otazka pc samotneho, myslim jeho vykonu a odladenosti
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

nezjistíš :) jen tak dle oka, ale tento přehravač umí přepínat kvalitu videa což tam ten neuměl, myslím.
jo jinak také s emi to už nějak seklo, to není tedy dobré, web zatím byla jedna ze služeb, která jela dobře....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

dkulda

Příspěvekod dkulda » 10 years ago

soooc píše:
Orel005 píše:Dobry den,
chtel bych se zeptat koho mam pozadat o povoleni k provozovani sluzby IPTV / Streamingu.
Chtel bych pres internet nabizet televizi pro lidi, kteri casto sedi u PC a nemaji treba pristup k TV ( kancelar, pokoj bez TV atp... ). Jednoduse neco velmi podobnemu IPTV.
Na svem PC si nastavite IP adresu nektereho z mych serveru na kterem pobezi treba TV Nova, nebo Prima cool. Proto by me zajimalo, kdo krom asi CTU mi musi dat k teto cinnosti povoleni ? Komu platim licenci atp... ? Ten kdo provozuje IPTV, ji nekomu urcite take plati ( kolik a komu ). Dekuji za odpoved.

Kromě registrace u RRTV je potřeba vyřešit výpalné kolektivním správcům autorských práv.

Ale zkus oslovit http://www.sledovanitv.cz, třeba se domluvíte a mají už vše vyřešené.

Dobrý den, pokud máte zájem o vlastní individuální řešení, které bude svým rozsahem i cenou odpovídat Vašim požadavkům a bude růst spolu s Vaší sítí, kontaktujte mě, nebo na stránkách 4network.tv vyplňte jednoduchý formulář a získáte okamžitý přístup k testování služby. Pokud Vás zajímají informace ohledně legislativy a jednotlivých krocích až k poskytování převzatého radiového a televizního vysílání, kontaktujte mě též a rád Vás uvedu do aktuální problematiky. DAVID KULDA 4netowrk.tv s.r.o.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 10 years ago

By to chtelo test pripravenosti PC na sledovaniTV.
Je fakt ze pouzivam prevazne Lenovo SL 510, 5 let stary.Ted se mi to seklo v 0:16 na 10 vterin. A je fakt ze neverim chybe u dodavatele TV.
Tak pro muj stary kram je soucasny TV prohlizec kram (asi je soucasny sw narocny).

okoun píše:nezjistíš :) jen tak dle oka, ale tento přehravač umí přepínat kvalitu videa což tam ten neuměl, myslím.
jo jinak také s emi to už nějak seklo, to není tedy dobré, web zatím byla jedna ze služeb, která jela dobře....
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

sw/prehravac bude urcite narocnejsi, uz jen proto, ze umi sifrovani
0 x
- programming
- development
- education

neis

Příspěvekod neis » 10 years ago

Dobrý den pánové.
Máte někdo odzkoušeno nové rozhraní v ISP Adminovi v. 4.11 ktera ma propojeni se sluzbou sledovani TV? Nedaří se nam to nastavit. Pokud by někdo měl zkušenosti s konfiguraci prosím o PM.
Děkuji ;)
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 10 years ago

Od dnešního dne je ke stažení aplikace pro Smart TV LG.
Máte někdo možnost vyzkoušet a hodit sem krátký report? Já doteď zákazníkům doporučoval jen Samsung (a tomu to funguje skvěle).
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 10 years ago

Včera jsem zkoušel LG televizi s novou aplikací, ale nepovedlo se mi ji propojit s účtem.
Aplikace na LG se stáhla bez problémů, následně vygenerovala párovací kód, který jsem zadal do účtu u sledovanitv, a po odkliknutí Enter mi to napsalo:
Uživatel nemá povoleno použití zařízení typu LG smart tv.
Nastavil jsem tomu účtu jak klasické 2 streamy, tak jsem přidal ještě další 2, i když žádný další STB nebo TV k tomu účtu připojená není, ale hláška byla pořád stejná.
Dotaz na helpdesk zatím bez odpovědi.
Zkoušel už někdo tu aplikaci na LG TV? Podařilo se vám to spárovat?
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

a povolil jsi tomu uctu smart TV ? to nema s poctem streamu nic spolecne
0 x
- programming
- development
- education

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Jestli myslíš službu "Set-top-box 2x" , tak tu jsem samozřejmě povolil, ale ani s ní to nejelo. Pak jsem už nevěděl, co dalšího, tak jsem přidal i "Další stream 2x", ale ani to nepomohlo.
Samostatné povolení přímo pro Smart TV jsem nikde nenašel. To by měl být ten STB ne?

Viktor Novotný píše:a povolil jsi tomu uctu smart TV ? to nema s poctem streamu nic spolecne
0 x

trelowney

Příspěvekod trelowney » 10 years ago

Sherlock píše:Jestli myslíš službu "Set-top-box 2x" , tak tu jsem samozřejmě povolil, ale ani s ní to nejelo. Pak jsem už nevěděl, co dalšího, tak jsem přidal i "Další stream 2x", ale ani to nepomohlo.
Samostatné povolení přímo pro Smart TV jsem nikde nenašel. To by měl být ten STB ne?

Přímo nad aktivací set-top boxu je:
Smart TV Rozšířená služba
0 x

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

trelowney píše:
Sherlock píše:Jestli myslíš službu "Set-top-box 2x" , tak tu jsem samozřejmě povolil, ale ani s ní to nejelo. Pak jsem už nevěděl, co dalšího, tak jsem přidal i "Další stream 2x", ale ani to nepomohlo.

Přímo nad aktivací set-top boxu je:
Smart TV Rozšířená služba

Hmmm, nic takového tam nemám.
Má to být v té části, kde se aktivuje i ta služba "Set-top-box 2x"? Tedy ve Správa partnera/Detail uživatele/Aktivace a ukončení služeb ? Nebo v záložce Zařízení / Přidání set-top-boxu?
V každém případě to nikde nemám. A podpora se stále neozývá :-(

EDIT: vytelefonováno, SmartTV přidáno do nabídky. Už je to OK. Díky za nasměrování.
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 10 years ago

Zaznamenal jsem, že vše z produkce novy a primy není možné pustit zpětně. To je v souvislosti s těma jejich novýma dohodama s programerama?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ano, viz mail ... pripominkoval jsem ho aby bylo toto vysvetleno na webu sledovani
0 x
- programming
- development
- education