❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Ladik píše:Ale ja to chtel davat zdarma spise jako bonus, tak at si to nechaji.
Co je to za nesmysl jako bonus? Ten "bonus" přece udrží zákazníka = vygeneruje zisk. Věc druhá je, jestli mám tarify nastaveny tak, že to ufinancuju nebo ne.
0 x
tak nepatříme k těm "bláznům" co to dávají zdarma již tak k dumpingovému internetu za 300 či 250Kč měsíčně
Nemáme na tom žádný zisk, ale rozhodně nechci abychom na tom prodělávali, tedy to co nakoupíme od sledovanitv.cz tak to také prodáme.

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
hafieror píše:Ladik píše:Ale ja to chtel davat zdarma spise jako bonus, tak at si to nechaji.
Co je to za nesmysl jako bonus? Ten "bonus" přece udrží zákazníka = vygeneruje zisk. Věc druhá je, jestli mám tarify nastaveny tak, že to ufinancuju nebo ne.
To mas samozrejme pravdu a tom zadna.
Stejne to dopadne jako VOIP, protoze delat si ustrednu a pak vypisovat hodiny statistiky pro CTU no cau nechci, to radeji zakaznikovi doporucim sluzbu at si ji plati solo a tak to dopadne i s tou TV, nakonec to stejne vsichni programeri sami budou vysilat po internetu zdarma vzdy v ramci daneho regionu aby se to nedostalo za hranice.
0 x
Nova a Prima chtějí poplatky za to co běžně v DVB-T není - tedy za HD kanály, a PVR služby. Jistou logiku to tedy má, ale že by se nám to líbilo to teda ne. Bohužel je to o tom jakou vyjednávací pozici máme, když se většina (O2, UPC...) dohodla a ukazala snahu platit. Vidím to tak že se tím služba dále rozštěpí na balíček s HD, bez HD, balíček s archívem a bez archvíu...
.

0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
dkulda píše:Nova a Prima chtějí poplatky za to co běžně v DVB-T není - tedy za HD kanály, a PVR služby. Jistou logiku to tedy má, ale že by se nám to líbilo to teda ne. Bohužel je to o tom jakou vyjednávací pozici máme, když se většina (O2, UPC...) dohodla a ukazala snahu platit. Vidím to tak že se tím služba dále rozštěpí na balíček s HD, bez HD, balíček s archívem a bez archvíu....
V tom Vás musím opravit. NOVA chce peníze za HD,ale Prima chce za všechny své kanály SD+HD. Vedle toho je platba za nelineární obsah.
U NOVY můžete dát kanály do balíku.
Prima má podmínku zařazení do nejnižší programové nabídky, kterou mají všichni předplatitelé.
0 x
Na domácí přípojku to jde. :-))) http://www.speedtest.net/result/3688392378.png
No to máte možná pravdu, zatím dorazil dopis jen od NOVY...Primu jsme ještě neviděl. V tom případě to s tou logikou nebude až tak horké
...

0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Stejně je to celé postavené na hlavu. TV stanice platí velké peníze provozovatelům DVB-T a DVB-S, aby se přes jejich vysílače dostala TV k zákazníkovi, ze kterého stanice nemá žádný přímý příjem. My šíříme jejich signál, nechceme za to nic, máme náklady na infrastrukturu, aby síť streamy utáhla, a ještě po nás chtějí peníze. Nemůžu si pomoci, ale mám pocit, že by spíše měli platit oni nám.
0 x
zapomínáš na jejich webový portály ze kterýho budou generovat tuny prachů a tim že tam nebudeš z pc chodit ale pustíš si to v aplikaci sledovanitv.cz bez jejich obsahu je pěkně nasere. Oni si pracně (konečně) vytvořili svoje weby aby je mohli lidi sledovat přes net a pak to někdo na tyhle platformy udělá bokem bez placení... jako podnikatele kterej to vlastní mě to může leda tak nasrat a udělat to co udělaly. Já je chápu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
možná je to pro mě novinka ale mám pocit že nelze sledovat primu či novu na webu narozdíl třeba od čt24, ano vybrané pořady jejich televize se tam dají pustit ale to je hodně málo.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Zdravim panové,
zkoušel někdo přehravat ve VLC playeru? Mě to tam ukaže tak polovinu kanalu.
Jinak je nějaka aplikace pro android kde se da pustit vysilaní v HD, nebo to jakýmkoliv zpusobem pustit HD v PC.
Díky
zkoušel někdo přehravat ve VLC playeru? Mě to tam ukaže tak polovinu kanalu.
Jinak je nějaka aplikace pro android kde se da pustit vysilaní v HD, nebo to jakýmkoliv zpusobem pustit HD v PC.
Díky
0 x
Pokud vím tak na HD musíš mít ten jejich settop box neboli Android PC, který je k tomu dodávám za nemalé penáze, je tak?
0 x
no tak jedině naemulovat ten android do klasického PC, nicméně myslím si že to není technický problém, že by nešlo pouštět HD třeba ve VLC ale je to spíše obchodní problém, prostě z nějakého důvodu nechtějí HD pro masovou skupinu uživatelů, netuším proč a doufám že se to změní, osobně se snažím sledovanitv.cz již nějaký čas tlačit pouze jako webovou službu protože po problémemch s boxama už fakt nechci řešit nějaké záseky podobně a uklidňovat vytočené lidi.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hd na webu nebo pc ? blbost, neni duvod k tomu vubec ...
boxy budou motoroly nebojte
uz se jich taky nemuzu dockat, jen ten odhad uz zacina vypadat realne
boxy budou motoroly nebojte

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
jde mi o to že chci používat svoji krabičku s androidem a ne tu jejich, jestli sem to pochopil tak oni nechtějí aby se použivalo jiný zařizení než jejich?
0 x