Viktor Novotný píše:nova i prima poslala dopis, kde sve zamyslene poplatky vycisluje
z ceho myslis ze byla ta moje citace
Nejlepší je pasáž od Primy, že musí být zařazen v nejnižší nabídce pro všechny a nebo vůbec

Viktor Novotný píše:nova i prima poslala dopis, kde sve zamyslene poplatky vycisluje
z ceho myslis ze byla ta moje citace
Tomáš Nesrsta píše:Aby to spíš nedopadlo tak že UPC jim to politicky vysvětlí ale sledovani.tv na to nebude mít páky a bude se muset platit. UPC už to Nově jednou vysvětlilo když si řekli o zvýšení poplatku za Nova Sport a UPC novu sport vyřadilo z programové nabídky. To pak na Nově čuměli jak jim klesla sledovanost....
Ale tohle je zase o velikosti a o lobby, tak se dá vyjednávat...
okoun píše:máte někdo nějaký právní výklad proč jsem znevýhoděněný oproti DVB-T, kde jsou stejné kanály a neplatím vůbec nic, tedy až na poplatky, které platím dle elektroměru (za rozshlas a TV).
připadá mi to silně diskriminační, moc dobře vědí, že klasická telvize, tak jak již funguje desítky let prostě mění způsob sledování televize, ale teď opět zase nějaká finanční pijavice chce sát.
okoun píše:máte někdo nějaký právní výklad proč jsem znevýhoděněný oproti DVB-T, kde jsou stejné kanály a neplatím vůbec nic, tedy až na poplatky, které platím dle elektroměru (za rozshlas a TV).
připadá mi to silně diskriminační, moc dobře vědí, že klasická telvize, tak jak již funguje desítky let prostě mění způsob sledování televize, ale teď opět zase nějaká finanční pijavice chce sát.