Spreamer píše:Dobrý večer, jak jste obecně spokojeni s funkčností STB? Nestěžuji si klienti na zastavování obrazu u SD/HD streamu? Vždy na pár sekund, hlavně večer od půl desáté do 11h, na všech kanálech. Někdy i v jinou dobu. Ať mi p. Kulda nepíše, že to mám řešit přímo s nima, tak činím dlouhodobě bez úspěchu:( Díky za Vaše postřehy.
Dobrý večer, zase jsem tu

pan Kulda

, abych mohl zjistit příčinu, proč jste nucen to napsat sem mohl byste mi přeposlat vaše předchozí komunikace, jsme jenom lidi, ale radi se ucime.
Jinak ano tento problém jsme řešili naposledy včera (je to relativně nový poznatek), u velmi malého procenta (2%zasmluvnenych ISP) se nám to stává a souvisí to s dvěma věcma. Jedná se částečně o problém v přehrávači streamu, který je součástí SDK dodávaného výrobcem boxu, problém řešíme se supportem výrobce boxů. Další část tohoto problému je v peeringu (někde dochází nesjpíš k saturaci)" Je na to několik léků, dá se vyzkoušet starší verze SW se starším SDK, můžeme upravit routy pro přístup z Vaší sítě přes internet k našim serverům, dá se vyzkoušet zda máte dostatek konektivity na naše servery...Vždy jedno z řešení, nebo jejich kombinace pomohly. Snad bude výrobce schopen poskytnout brzy opravu SDK. Tento problém se projevuje pouze v případě, že je problém v peeringu, dle dosavadních zkušeností. Tyto klienti naměřili např. pouze 8Mbps na naše servery přitom jejich konektivita je 100x větší. Zkuste fakt napsat kolegům, třeba dneska už vědí co před tím nevěděli a jejich odpověď bude uspokojivější.