❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
honzam

Re: 4network.tv

Příspěvekod honzam » 6 years ago

Na NOC hlášeno v první minutě. Už se těším kolik lidí bude zítra volat že to ZASE nešlo :-(
1 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

Vypadlo komplet live vysílání. Archív fungoval v pohodě.
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 6 years ago

Což o to, já bych pro výpadek pochopení měl, ale zákazníci pochopení nemají.... Hlavně ženský, co jsou s dětmi doma...
0 x

K3NY

Příspěvekod K3NY » 6 years ago

zeptam se jen informativne. netusi nekdo odkdy do kdy to nejelo?
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 6 years ago

cca 19:25 - 20:10
1 x

honzam

Pintero píše:Což o to, já bych pro výpadek pochopení měl, ale zákazníci pochopení nemají.... Hlavně ženský, co jsou s dětmi doma...

Jo s jednou takovou jsem právě hovořil. Prý proč jsme ji nedali vědět hned večer jak dlouho bude výpadek trvat :astonished:
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 6 years ago

Ale myslím, že stačilo si pořad pustit opožděně třeba o 5 minut a jelo to. Akorát to běžné uživatele moc nenapadne
0 x

DarkLogic

Taky pozorujete dneska nefungujici zpetne prehravani? Opravdu vyborne behem svatku.
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 6 years ago

Mě chodí vše normálně.
0 x

honzam

DarkLogic píše:Taky pozorujete dneska nefungujici zpetne prehravani? Opravdu vyborne behem svatku.

Chodí to, ale nějak divně. Přetáčení se chová fakt divně - skáče to na začátek programu. Dost jsme u toho nadávali
0 x

DarkLogic

Tak mám reakci z NOC:

Dobrý den, bohužel došlo k výpadku ingestingu h265 kanálů na stor serveru.Ingesting jsem obnovil, ale bohužel pořady z období 25.12. 22:00 - 26.12. 21:50 nebudou dostupné.Omlouváme se za komplikace.

Takže se to asi týkalo jen nás, kteří máme nové Arrise s H.265 kodekem.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 6 years ago

mě by jen zajímalo jestli jsou takové problémy i u tmobile televize
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

No nevím jak u TM, ale třeba O2 podle posledních informací funguje absolutně bezproblémů. Když nebudeme počítat záseky boxů.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 6 years ago

Petr Bačina píše:No nevím jak u TM, ale třeba O2 podle posledních informací funguje absolutně bezproblémů. Když nebudeme počítat záseky boxů.

O2 ma obcasne problemy. Doma mam mimo jine 2x settopbox O2 s tim, ze jeden je cca rok stary a druhy 2 mesice (jsou to odlisne verze). Na tom starsim se obraz cca tyden zasekaval (nekdy to jelo hodinu ok a pak se seklo, jindy jen par minut a seklo se - bylo zapotrebi prepnout na jiny kanal apod.). Po tydnu prisla od O2 omluvna SMS a byl mi aktivovan do konce roku balicek HBO jestli se nepletu. Dozvedet se nekdy neco od O2 neni na dny, ale spis tydny. Samotna televize jim jede OK, ale ani ta se obcas nevyhne problemum.
0 x

Martas00

Příspěvekod Martas00 » 6 years ago

okoun píše:mě by jen zajímalo jestli jsou takové problémy i u tmobile televize

Ne zadneho problemu jsem si nevsiml.
0 x