U nas se teda pouzivaji jenom ty drazsi verze s modrou vlajeckou protoze lidi a hlavne deti hodne vyuzivaji hlasove vyhledavani a celkove chromecast je taky hodne velka vyhoda a o HBO GO primo v boxu ani nemluve. Z boxu se aspon nestava jenom nucena krabicka za 2400kc v pripade ze nema clovek smartTV ale i dost pridana hodnota s propojenim k PC.
Ten novej android u nas vyresil vsechno zasekavani a zbyva rekl bych doladit. Hlavne nepridat nejaky problemy navic
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Nikdy jsem neměl dost odvahy na to prodat/doporučit uživatelům koupi krabičky pro jednu konkrétní službu. Tak nějak nechci být otrokem daného dodavatele. Takže jen motorola, která chodí +/- se vším... (a teď do mě)
0 x
Mě se zas nelíbí ta možnost, že si lidi ten androidí box zasekaj natolik, že to nebude korektně přehrávat IPTV a samozřejmě budou volat nám . . .
0 x
rsaf píše:Nikdy jsem neměl dost odvahy na to prodat/doporučit uživatelům koupi krabičky pro jednu konkrétní službu. Tak nějak nechci být otrokem daného dodavatele. Takže jen motorola, která chodí +/- se vším... (a teď do mě)
Děláme to stejně, jedině ARRIS.
1 x
Možná začnete brzo používat i něco jiného než Arris.
Viděl jsem jejich STB kombinovaný s DVB-T2.
0 x
okoun píše:mno ono by to spíše chtělo vydávat záplaty mnohem častěji a nové funkce klidně až za delší dobu, nevím k čemu mi je ta nová verze když to teď celé zku.... ono to je fakt skvělé když se zákazník ptá proč mu to přestalo chodit když to chodilo....
Ohledně těch problémů s EPG, nejde o jeden typ problému (oprava jedné funkce), ale více různých druhů problémů a s tím souvisí i kompletní přepracování interního EPG, které bude řádově rychlejší a méně paměťově náročné, bohužel tato úprava je natolik náročná že se na ní pracuje už od března a zatím ještě stále není bez drobných chyb, proto abychom jí nevydali s chybami je nutné ještě chvíli počkat.
Jakmile vyjde, budeme to psát i sem na fórum, mělo by to aplikaci hodně zrychlit a odstranit občasné záseky, které vznikají právě kvůli velikosti EPG.
Jen bych chtěl zároveň doplnit že tyto záseky nejsou u každého zákazníka na těchto zařízeních, jde o to které programy má ve svém účtu zákazník, pokud jich má hodně a ještě nějaké z testovacích tak se to děje častěji, běžným zákazníkům se pád v EPG projeví spíš jednou za týden normálního provozu.
Ohledně FW pro ATV BOX je k dispozici verze 9.4.11, která má výrazně lepší chování v paměťově náročných aplikacích a to je i příklad naší aplikace, s tímto FW už od nás odchází nové BOXy k zákazníkům od minulého týdne a je možné že tento BUG je tam vyřešen na úrovni FW, takže to doporučuji otestovat.
Vy si ho můžete stáhnout na adrese:
https://update.sledovanitv.cz/firmware/ ... 071046.zip
Jakmile bude vydána nová verze aplikace s opravami EPG tak budeme rovnou vydávat i automatickou aktualizaci na všech ATV boxech směrem k zákazníkům, tj. i ti co mají starší verze 8.xxx dostanou nejnovější automaticky, s celým upgradem se čeká právě na opravu EPG.
Proces fixování BUGů v ATV boxech náročnější, protože vše musí nejdříve opravit náš Čínský dodavatel a pak vše prochází ještě certifikací ze strany Googlu, takže jedna aktualizace FW trvá 2-3 měsíce. To je také jeden z důvodů proč tyto boxy doporučujeme spíše koncovým zákazníkům na OTT, a pro běžné ISP máme BOX4, obecně by měl být prodej u ISP v rozsahu 85% BOX4 / 15% ATV1.
0 x
děkuji za reakci a zjevně tedy mám bohužel smůlu, ano zákazníci mají zrovna vícero programů, což je trochu smůla protože také zrovna za to logicky platí více financí....
jinak zkusil jsem aktualizovat na 6.4.10 ale děje se to furt, tedy má smysl zkusit tu .11 ?
jinak zkusil jsem aktualizovat na 6.4.10 ale děje se to furt, tedy má smysl zkusit tu .11 ?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Proč? Multicast na optice, klidně ať tam toho teče 2Gbps, vše ve 4K a pořád nemám důvod kupovat nějaký krám s tunerem. Už tak je s tou televizí dost starostí, ne abych se ještě vrhal do DVB-T a řešil shnilé anténní systémy u lidí.
helapc píše:Možná začnete brzo používat i něco jiného než Arris.
0 x
okoun píše:děkuji za reakci a zjevně tedy mám bohužel smůlu, ano zákazníci mají zrovna vícero programů, což je trochu smůla protože také zrovna za to logicky platí více financí....
Ano má, protože 9.4.10 měla nastaveny paměťové limit pro programy jako by měl STB jen 1GB RAM, ale STB má 2GB RAM a tyto limit jsou u verze 9.4.11 správně, žádná jiná změna tam není, aplikace v EPG padá nejčastěji protože je zaplněná paměť zařízení, takže to může pomoct, FW máme vydaný teprve pár dní a ještě nemáme zpětnou vazbu jestli to problém odstranilo.
0 x
tak jsem to upgradoval na .11 ale data tam zůstala což když jsem aktualizoval na verzi 9 se vše smazalo, tak nevím jestli se to nemá ještě někde promazat?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Dnes jsme vydali novou verzi FW pro Arris VIP1113
FW 4.9.1.2_2/4 -> 4.10.1.p14_1
Seznam změn:
Nový FW je nastavený automaticky na poslední aktualizaci aplikace verze 4.0.003, kterou již minulý týden dostal Arris VIP4302, to znamená že se do Arrisu VIP1113 dostanou nově funkce jako VOD, rádia, přepínání audio stop, přehlednější EPG, náhledy při seekování, novější vzhled a další opravy za poslední rok.
Zatím se zasílá pouze nově instalovaným boxům, případně těm boxům kde dochází k vynucenému nahrání nového FW, na stávající boxy bychom rádi uvolnil aktualizaci příští týden.
Budeme rádi za zpětnou vazbu.
Hlášené problémy z nové verze FW/aplikace:
+ Nepodporuje SCART/Cinch - budeme testovat
+ Některé TV po aktualizaci aplikace najedou do černé obrazovky, zvuk funguje dále, vypadá to jako by STB měl nastaveno špatné rozlišení, jako řešení by mělo stačit podržet delší dobu tlačítko napájení a box se tím restartuje a vynutí si novější FW 4.10.1 který už funguje ok, zatím se nám toto chování nepodařilo nasimulovat.
Žádné další problémy neevidujeme.
FW 4.9.1.2_2/4 -> 4.10.1.p14_1
Seznam změn:
- rychlejší webkit engine
- velké množství oprav a zlepšení na úrovni FW
- lepší stabilita u HLS streamů
- podpora WebVTT titulků
- podpora rádií
Nový FW je nastavený automaticky na poslední aktualizaci aplikace verze 4.0.003, kterou již minulý týden dostal Arris VIP4302, to znamená že se do Arrisu VIP1113 dostanou nově funkce jako VOD, rádia, přepínání audio stop, přehlednější EPG, náhledy při seekování, novější vzhled a další opravy za poslední rok.
Zatím se zasílá pouze nově instalovaným boxům, případně těm boxům kde dochází k vynucenému nahrání nového FW, na stávající boxy bychom rádi uvolnil aktualizaci příští týden.
Budeme rádi za zpětnou vazbu.
Hlášené problémy z nové verze FW/aplikace:
+ Nepodporuje SCART/Cinch - budeme testovat
+ Některé TV po aktualizaci aplikace najedou do černé obrazovky, zvuk funguje dále, vypadá to jako by STB měl nastaveno špatné rozlišení, jako řešení by mělo stačit podržet delší dobu tlačítko napájení a box se tím restartuje a vynutí si novější FW 4.10.1 který už funguje ok, zatím se nám toto chování nepodařilo nasimulovat.
Žádné další problémy neevidujeme.
0 x
tak upgrade andoroidu na 9.4.11 to situaci zlepšilo, každopádně jednou se to seklo také když box byl půl dne v horkém používání při zpětných sledováních
1 x
Arris VIP1113 FW 4.10.1.p14_1
radia mezi programy opravdu jsou ale ani jedno radio nehraje
nelze vyhledávat pořad v EPG
0 x
MartinZS píše:Arris VIP1113 FW 4.10.1.p14_1
potvrzuju
0 x
Zaznamenal jste nekdo taky vypadek Smart TV v tomto case ? Neslo nam asi 5 smartech v jeden cas, predpokladam ze to nebyla nahoda.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.