❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
Cize zlaty analog, ziadne problemy neboli. Len nove sra*ky robia problemy, neustaly upgrade ktory nikam nevedie. Este, ze nastava datova doba a ludia skorej sleduju video priamo s netu (YT a pod) a vela mladych ludi ani telku neriesi.
0 x
Muzu posoudit vice sluzeb, protoze doma vyuzivam na kazde tv neco jineho. O2 jede bez problemu, box naprosto v poradku (vyuzivam ho od 1/2016), ale zase na druhou stranu, technicka podpora o2 je pomala a reseni problemu zdlouhave. Nekdy pred mesicem / dvema byl celorepublikovy problem s prihlasenim. Resil jsem to pres jejich linku dva dny, asi 10 prepojeni telefonatu a dva dny jsem nemohl sluzbu vyuzivat. V telefonu si me predavali jak horky brambor, kazdy hovor koncil slovy, zjistime / proverime, ozveme se a nikdo vetsinou jiz nazpet nezavolal a pak y niceho nic to zacalo jet.
Ja osobne ze sledovanim nemam doma problem, jen mi vadi obcasne zaseky, ktere v minulosti byly a to hlavne o vikendu = je to tady psano i ve vlaknu. Snad nove vydany fw pro Arris prispeje k vetsi stabilite ... to ukaze cas
.
Ja osobne ze sledovanim nemam doma problem, jen mi vadi obcasne zaseky, ktere v minulosti byly a to hlavne o vikendu = je to tady psano i ve vlaknu. Snad nove vydany fw pro Arris prispeje k vetsi stabilite ... to ukaze cas
0 x
No my třeba měli teď na finále LM puštěný O2 venku na noťasu přes wifi a sekalo seto, furt to načítalo i na 404p.. pak jsme to pustili přes klasiku ČT4 a vše bez problémů na 576p.. Tak nevím co lepší a co ne, bohužel sledovanitv jsem tam zkusit nemohl.
0 x
Petr Bačina píše:O2 jede jako z praku? Až na to, že denně restartuješ box a téměř každý zákazník během pár let vymění několik settopboxů, které navíc musí dopravit na prodejnu a nové zaplatit, takže tisíce v čudu. Stříbrné boxy byly šmejd, ale ty nové černé jsou teprve něco. Multicast streamy sice chodí, ale to je tak vše. Zbytek je stejně naprd. A neznám nikoho kdo by na O2TV nenadával, i když jí denně používá.
Každé řešení má své problémy.
O2 má dobré streamy a jejich dodání, ale totálně nahovno boxy, podporu...
4NET má dobré boxy a software v nich, dobrou podporu, ale zase občas zlobí streamy
SledováníTV nemohu hodnotit, ale na počátku to byla tragédie, hlavně boxy a podpora.
atd. atd. atd.
Jaké problémy má Kuki.tv?
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
- midnight_man
Poznatok:
Nepouzivat ARRIS boxy s TP link routrom vo WAN mode!!!! Nehorazne to seka...posekava, cele dni....
Nepouzivat ARRIS boxy s TP link routrom vo WAN mode!!!! Nehorazne to seka...posekava, cele dni....
0 x
midnight_man píše:Poznatok:
Tak obecne mit tplinka ve WAN nebo i cokoliv jineho ve WAN a tim zaply NAT neni dobre, pokud NAT dela uz neco jineho (napr. SXT apod.)
1 x
tak konečně jsme se dočkali HTML5 videa, bomba!
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Nestalo se vám někomu, že aplikace předinstalovaná na Samsungu při spuštění hodí chybovou hlašku? Nalezl jsem tam však aplikaci Modern.TV. Což jsem zjistil, že je to stejné, jen obraz byl menší než obrazovka a nevím co s tím. Zkoušel jsem přepínat SD a HD a nic.. možná by to šlo až na FHD, ale to jsem nezkoušel. Spíš se budu snažit nějak rozchodit apku s modrou ikonou. Nemáte s tím někdo zkušenost?
0 x
zdravim
rad by som sa opytal, ze ako to chodi v poslednej dobe... diskusia tu nejak ustala a ja by som rad vedel, ci sa oplati alebo neoplati do toho ist...
vopred dakujem
rad by som sa opytal, ze ako to chodi v poslednej dobe... diskusia tu nejak ustala a ja by som rad vedel, ci sa oplati alebo neoplati do toho ist...
vopred dakujem
0 x
Za mě již naprostá spokojenost. Používám už jen Android v. 2 settopbox a vše šlape,jak má,ať je ráno nebo večer.
0 x
také bych řekl že je to daleko lepší než to bylo, používáme už jen motorky ale andorid2 je také už jiné kafé než ta první verze...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Nemáme už snad žádný problémy, všechno šlape na nových boxech, který jsou super, tak i na starých boxech.
0 x