❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Mirinda78

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Mirinda78 » 8 years ago

Dobrý večer, u Smart TV Samsung z r.2012 se od úterý nepřipojím k internetu ani přes Wifi ani přes kabel. V servisu odhadují cenu výměny zákl. desky nad 3000 Kč, moc se mi do toho nechce.
Otázka: Dá se k sledovanitv.cz připojit přes chromecast, miracast nebo podobné zařízení a sledovat pořady na TV ? Tohle by pro mě bylo super východisko, protože kromě internetu TV běží parádně...

Díky za rady
Mike
0 x

nechtej

Příspěvekod nechtej » 8 years ago

Pro rozšíření možností: před časem jsem zkousel sledovani na RPI s timto PVR pluginem ​​https://file.bukova.info/f/01436757c1/?raw=1 a chodilo to. Ale Kodi není oficiálně podporované, tohle spáchal někdo mimo sledování.tv.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 8 years ago

ani vam dnes nejde JOJ, joj plus, dajto?
0 x

Ivan Bruna

Příspěvekod Ivan Bruna » 8 years ago

My tu v Česku máme jen JOJ Family, a ta jede.
0 x

Servis.Sledovani
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Servis.Sledovani » 8 years ago

Dobrý den,
velice se omlouváme, ale od 00:10 nefunguji slovenske kanaly JOJ, JOJ+, Dajto a stv1HD - máme na ne jen jediny zdroj, s těmi už jsme mluvili, ale ani k nim netečou streamy od slovenskeho dodavatele a eskaluji to dále - predpokladaný odhad - neznamy.
Na kanálech nastavuji dočasně nedostupné a budu to monitorovat.

Velice mě to mrzí.
0 x
Tým SledováníTV s.r.o.

midnight_man

hej jojka volaco furt vymysla na slovensku...tak neviem ci toto nahodou nebude ich zámer.
0 x

midnight_man

co bolo tej jojke? uz to ide...servisny ticket dodnes nevyriešeny...radost z jazdy chlapi.
0 x

Servis.Sledovani
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Servis.Sledovani » 8 years ago

Dobrý den,
naše servisní tickety řešíme v pracovních dnech (tj. pondělí - pátek) od 8:00 do 16:30 (podle závažnosti problémů do 17:00) v kritických případech se můžete obracet na kritickou telefonní linku (+420 910 990 200), která je k dispozici non-stop.

K JOJce:
Problém nastal někde u našeho poskytovatele, který do teď stále nemá JOJ k dispozici, ale náš kolega i přes nedělní klid sehnal náhradní zdroj, který má navíc i lepší kvalitu streamu. Tohle nás velice mrzí a ikdyž to nemůžeme ovlivnit snažíme se aby k tomu docházelo co nejméně.

Ještě jednou se omlouváme.
0 x
Tým SledováníTV s.r.o.

pepulis

Příspěvekod pepulis » 8 years ago

29.4.2017 cca 8:00 - jede Vám sledovanitv? Web nabehne pomalu, stanice nefunkcni. STB - stanice jakoby najede, ale obraz nikde. Zapomněl jsem, je víkend, nikdo doma a není potřeba se na TV dívat (nejde o mě, ale o zákazníky). Možná z mé strany trochu silněji napsáno, ale tento rok je to docela pravidelnost s tím víkendem.

EDIT: v 8:30 zdá se, že to jede.

EDIT: Tak nejede, je to v nějaké smyčce.
0 x

bubhak

Příspěvekod bubhak » 8 years ago

pepulis píše:29.4.2017 cca 8:00 - jede Vám sledovanitv? Web nabehne pomalu, stanice nefunkcni. STB - stanice jakoby najede, ale obraz nikde. Zapomněl jsem, je víkend, nikdo doma a není potřeba se na TV dívat (nejde o mě, ale o zákazníky). Možná z mé strany trochu silněji napsáno, ale tento rok je to docela pravidelnost s tím víkendem.

Tesne před osmou vypadl server, který koduje hlavní kanály. 8:10 jsme jej restartovali - nabehnutí všech kanálů po restartu trva cca 20 minut, v tomto případě zafungoval dohled v pořádku a kanály se nekodovaly cca 30 miut. Nový backend tohle bude mít vyřešené elegantněji - při výpadku serveru kanály přesune automaticky na jiný volný a výpadek bude řádově v minutách ...
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 8 years ago

bubhak píše:
pepulis píše:29.4.2017 cca 8:00 - jede Vám sledovanitv? Web nabehne pomalu, stanice nefunkcni. STB - stanice jakoby najede, ale obraz nikde. Zapomněl jsem, je víkend, nikdo doma a není potřeba se na TV dívat (nejde o mě, ale o zákazníky). Možná z mé strany trochu silněji napsáno, ale tento rok je to docela pravidelnost s tím víkendem.

Tesne před osmou vypadl server, který koduje hlavní kanály. 8:10 jsme jej restartovali - nabehnutí všech kanálů po restartu trva cca 20 minut, v tomto případě zafungoval dohled v pořádku a kanály se nekodovaly cca 30 miut. Nový backend tohle bude mít vyřešené elegantněji - při výpadku serveru kanály přesune automaticky na jiný volný a výpadek bude řádově v minutách ...

Kdy budete novy backend znovu nasazovat?
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

midnight_man

nemal byt novy backend uz nasadeny?
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 8 years ago

midnight_man píše:nemal byt novy backend uz nasadeny?

Byl, ale kvůli problémům co to přineslo to pak zase vrátili do původního stavu...
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 8 years ago

je zajímavé že od doby co se nepovedlo nasadit nový systém a jede se v nějakém nouzovím režimu mi to jede snad nejlépe jak kdy to jelo :)
2 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

midnight_man

presne :)
0 x