❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
dkulda

Re: 4network.tv

Příspěvekod dkulda » 8 years ago

Zdravím všechny, mohl bych prosím požádat, touto pro mě nepopulární formou, o zpetnou vazbu aktuálního stavu? Z dikuze je vidět objektivnost komunikace, když se něco vys....re to se to píše...ale když se něco zpraví a jdeme s barvou ven, nikde ani zmínka. DĚKUJI. :wink:
A teď vážně... dejte nám prosím vědět jaký je aktuální stav, na náš mail nikdo nereagoval....Nejlepší by bylo psát na mail noc@4net.tv, ale když se to objeví zde, přepošlu to kolegům mailem já, sice se spožděním, ale přepošlu. Po tom co jsme opravili špatný port na switchy, což kazilo několik TV kanálů sledovaných přes STBox by to mělo být stabilní, ale čert ví jak je to u Vás.... nikdo nám nedal zpětnou vazbu, zda se to zlepšilo, zhoršilo, nebo je to stejné...U mě doma dobrý....Předem díky.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 8 years ago

Pane Kuldo, na mail jsem neodpovídal, protože měl charakter newsletteru. Zitra uz budu v kanclu, mužem si popovídat telefonicky.
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

dkulda

douby píše:Pane Kuldo, na mail jsem neodpovídal, protože měl charakter newsletteru. Zitra uz budu v kanclu, mužem si popovídat telefonicky.

Dobrý den... no snažíme se aby to melo nejakou formu... mozna se po Vasi reakci zamerime na zretelnejsi zdurzneni ze se jedna o dulezitou technickou zpravu...OK, zitr abudu cestovat po PRaze, až budu mit prostor mohu zavolat. Kdybyst emi zkoušel vovlal a nebyl úspěšný vydržte, zavolam zpet. Diky DK.
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

Nebojte, testujeme a uvidíme. Se zpětnou vazbou nemáme problém ;-) Ale ještě je brzo prohlásit "vše OK".

Každopádně email jsme považovali také pouze za informativní.
1 x

dkulda

Petr Bačina píše:Nebojte, testujeme a uvidíme. Se zpětnou vazbou nemáme problém ;-) Ale ještě je brzo prohlásit "vše OK".

Každopádně email jsme považovali také pouze za informativní.

Super diky. :D
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 8 years ago

Od přechodu z MPEG-2 na MPEG-4 na na satelitu u programů CT1, CT2, CT24 a dalších se na platformě 4NET objevuje ořezaný formát 4:3. To je vlastnost ?
0 x

Defender

Příspěvekod Defender » 8 years ago

od opravy jiz discovery science nema posunutej zvuk takze za me aspon toto zlepseni:)
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 8 years ago

Pane Kuldo, stěžujete si, že Vám nikdo nepíše na noc@4network.tv , ale jak se tomu můžete divit, když tam na maily nereagujete? Já např. psal na tu adresu 7. 11. 2016 ohledně toho, že ve webovém rozhraní a mobilní aplikaci chybí kanál ČT1 HD. Doteď, více jak měsíc od napsání, mi na to nikdo neodpověděl a ani ten kanál není pořád k dispozici. Takto přece nemůže fungovat technická podpora.

Jo, a několik dní jede Nova Cinema na STB (unicast) pouze ve formátu 4:3. Třeba ta informace umístěna sem bude mít větší úspěch, než kdyby se psalo na technickou podporu.
0 x

Pintero

dkulda píše:Zdravím všechny, mohl bych prosím požádat, touto pro mě nepopulární formou, o zpetnou vazbu aktuálního stavu? Z dikuze je vidět objektivnost komunikace, když se něco vys....re to se to píše...ale když se něco zpraví a jdeme s barvou ven, nikde ani zmínka. DĚKUJI. :wink:
A teď vážně... dejte nám prosím vědět jaký je aktuální stav, na náš mail nikdo nereagoval....Nejlepší by bylo psát na mail noc@4net.tv, ale když se to objeví zde, přepošlu to kolegům mailem já, sice se spožděním, ale přepošlu. Po tom co jsme opravili špatný port na switchy, což kazilo několik TV kanálů sledovaných přes STBox by to mělo být stabilní, ale čert ví jak je to u Vás.... nikdo nám nedal zpětnou vazbu, zda se to zlepšilo, zhoršilo, nebo je to stejné...U mě doma dobrý....Předem díky.

Nedele 18.12.2016, 18:50, ČT 1 HD - drobně se seká. Datový tok stejný, jaky postoval kolega.
Zachycené_34.jpg
0 x

susta

Příspěvekod susta » 8 years ago

Zdravím všechny
rád bych věděl kolika z Vás se ve večerních hodinách tedy ve špičce sekájí HD programy. Někdy je to u mě taková hrůza že blbnou i SD. Když tyto problémy nastanou špatně se načítá i second straem. Jenom pro upřesnění doma používám unicast a rychlost internetu stabilně 50 Mbit
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 8 years ago

Tak to je radost...
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

Se sekáním HD programů byl problém pár dní zpět, to se kousala všechna HDčka. Většinou jsou problémy typu : program nejde vůbec, je rozhozený zvuk, program po přepnutí rychle "dobíhá k synchronizaci" a vše se opakuje ve smyčce. Celkově je stabilita fakt mizerná.
0 x

susta

Příspěvekod susta » 8 years ago

No koukám že nejsem jediný. Uvidíme kdo se ještě ozve třeba s tím bude 4network něco dělat.
0 x

Pintero

4Network - ČT1HD - právě teď se seká, u Kuki v pohodě.
Dokáže mi tady někdo vysvětlit ty zprzněné formáty u SD programů? Když na NOC nikdo nereaguje? Cvaknul jsem to mobilem, Popelka na ČT1 SD byla opravdu super :o
ct_1.jpg
ct_1_hd.jpg
ct_d.jpg
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 8 years ago

Tem komu se to seka,máte CDN nebo ne?
0 x