dkulda píše:basty píše:Tak buď pí. Peroutková Neví, nebo se něco změnilo. Takto přesně jsem tu informaci dostal. Nebo jen noví klientiSupr...
Tak to je strašně nešikovné řešení. To budu celou dobu jen řešit párování nového a odpárování starého. Nepočítám telefony atd... pořád se něco mění. Nedá se s tím něco udělat p. Kuldo?
To odpárování a napárování nového udělá uživatel nebo jen isp?
Dobrý den,
ve smlouvě jsou standardně 3 zařízení. V systému jsiou defaultně 4 (jak píše p. Bačina, svého času bylo nastaveno 5 a muselo se to měnit). Ve smlouvě jsou jen 3, protože tak to zní i v některých smlouvách s programery. 4 zařízení povolujeme na úrovni gentlemanské dohody, a snažíem se to říkat všem zákazníkům, protože to tak dělí i konkurence. Smlouvy s programery máme všichni stejné, co do počtu zařízení. Je v tom docela bordel, protože smlouva na jeden kanál řeší současné streamy v domácnosti, smlouva na jiný kanál zase neřeší souběžné streamy, ale řeší max. počet zařízení... no a to by se fakt nedalo dělat nis hromadně...Takže abychom byly v souladu se smlouvami s programery ve smlouvě jsou 3 zařízení. Všem říkáme 4 zařízení, protože konkurence říká 4 (možná jsme už u někoho slyšel 5). Vy čerpáte ze smlouvy nebo z nějaké komunikace s kolegyní?
Díky,
DAVID KULDA
Je to jednak ve smlouve a i mi to kolegyne potvrdila, maximálně 3, ale jak to ted testuji, tak vidim v administraci 4. Takze to bylo takove matouci, ale uz jste to vysvetlil

Ptal jsem se konkretne jak je to s poctama streamu obecne...
Pisete teda 3 resp. 4. Pocitam s temi 4 coz je takto v poradku. A tedy stylem je to tak, ze muzu mit 4x STB, nebo 1x STB + 3 tel., tablet, web apod. nebo 2 + 2 apod. Je to tak?
Jeste jsem resil registraci tech zarizeni, kde jsem si vyzkousel, ze to funguje opravdu pevne definovane zarizeni. Coz je velmi nestastne reseni oproti sledovani, ktere neresi pocet, ale soubezne streamy a kdyz jich pusti nekdo vic, tak se proste na nejakem ukonci. Coz mi prijde jednodussi a hlavne mam tech zarizeni treba 10, ale diva se soucasne jen ti 4 max. Pokud mam vetsi domacnost tak to muze nastat dost casto. Je to skoda... Neni výhled tomto ohledu nejaka zmena tohoto reseni?
Aktualne testuji kuki vs. 4N a zamrzel me napr. adaptivni bitrate. V miste testovani mam omezene moznosti pripojeni 2Mbps download. Vsiml jsem si, ze 4N kdyz je HD, tak je HD a tyto kanaly nepodrazuji. Tohle je u te kuki lepe vyreseno tim, ze pokud proste u kazdeho kanalu neni linka, tak se kanal prizpusobuje lince. (v administraci mohu kazdemu stb nastavit maximalku) Takto i na tom 2Mbps se na kuki da divat bez skubani i kdyz na lince probiha dalsi komunikace (web, app v mob. apod). Nevim presne jaky ma 4N tok na SD, ale minimalne na tom 2Mbps jsou i SD kanaly daleko vice nachylne na sekani a sekaji se nez na kuki.
S tim souvisi i to, ze nemohu dle vyjadreni kolegyne od balicku standard a vys oddelit HD kanaly. V tom pripade nevim jak to delaji ti co to maji i na wifi a nekdo si koupi nejaky balicek s HD kanaly. Je to opravu tak, ze nelze vypnout HD kanaly vyjma balicku basic? V pripade jakychkoliv problemu je lepsi kdyz kanal at je jakykoliv problem, tak jede byt ve spatne kvalite, nez se seka.
Zarazi me, ze v programove nabidce neni prima comedy central.
Mrzi me posouvani poradu, ktere se pohybuje porad pomalou rychlosti a je temer nemozne se dockat kurzoru aby dojel do prostred poradu. Navic je nutne jeste potvrdit pozici... Na jednu stranu chapu ze s nahledem (coz je dobra vec) to moc nelze, ale minimalne bych se inspiroval kuki a mackani tlacitka bych dal nejake skoky... drzeni tlacitka velke skoky...(umerne delce bezneho dlouheho poradu 3h cca.) a i to potvrzeni by slo mozna dat pryc, kdyz po najeti by byla lehka prodleva, aby daval smysl obrazkovy nahled.
Souvisi s tim i posuvnik, ktery vubec neni videt. V ruzovem policku, kde primarni barva je strasne vyrazna je naznacena sipka s jen snad 0,5 % rozdilem stejne barvy bez casu. Opravdu i zkuseny uzivatel s tim ma problem poznat ze je to posuvnik a absence casu bez posouvani take nepotesi. Nevim vlastne kdy ma skoncit porad na ktery se divam bez toho abych musel posouvat.
S tim souvisi i defaultni barva systemu. Ta vyrazna ruzova desne drazdi oci. Doufam ze to nebyl popud k tomu aby si isp kupovali customizaci.

Teletext nepodporujete?
Nedokazal jsem najit fci nahravej serialy. Je tam nekde?
Jak to vypada s aplikacemi na smartTV?