❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
4network.tv
Re: 4network.tv
ma takove problemy i Ou tů nebo týmobajl tývý ? moc v to neverim a pokud nema, otazka je ne ani tak jak, ale kdo jim to odladil...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
0 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsiNET.cz/ - Horní Slavkov
Jan Leisner e-mail: leisner@LajsiNET.cz
http://www.lajsiNET.cz/ - Horní Slavkov
Jan Leisner e-mail: leisner@LajsiNET.cz
Dobrý den,
můžete tam prosím někdo v 4net pořešit programy ČT, aby tam pořád neběhal ten pruh vyzývající k přeladění frekvence na satelitu?
Díky.
můžete tam prosím někdo v 4net pořešit programy ČT, aby tam pořád neběhal ten pruh vyzývající k přeladění frekvence na satelitu?
Díky.
0 x
Pintero píše:Dobrý den,
Díky.
Co máme od A1M tak to tam běhá také

0 x
cil je jasny, slibovat slibovat slibovat, oddalovat, oddalovat, oddalovat... ac zadne ipTV nevyuzivam ,sem vic rad, protoze servirovat lidem nedotazene sluzby neni uplne optimalni proces.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Sledovani.tv teď rozesílalo nabídky společně s demo účtem na vyzkoušení. Musím říct, že tam je aspoň vidět nějaký posun, ale u 4NTV to celé nějak zamrzlo. Je na zvážení, jestli stále zůstávat nebo přejít.
0 x
DarkLogic píše:Sledovani.tv teď rozesílalo nabídky společně s demo účtem na vyzkoušení. Musím říct, že tam je aspoň vidět nějaký posun, ale u 4NTV to celé nějak zamrzlo. Je na zvážení, jestli stále zůstávat nebo přejít.
My s tím máme třeab teĎ jen problémy :/ sekání atd. atd.
0 x
zdravim,
ja to mam zatial len na test lebo som sa neodvazil nasadit to na ostro ale tie problemy su uzas. Archiv seka, stb sa po chvili vypne alebo sa sam restartne a uz nenabehne. Skusal som 3ks novych stb motorola a vsade to iste. Takze urcite do toho nejdem.
ja to mam zatial len na test lebo som sa neodvazil nasadit to na ostro ale tie problemy su uzas. Archiv seka, stb sa po chvili vypne alebo sa sam restartne a uz nenabehne. Skusal som 3ks novych stb motorola a vsade to iste. Takze urcite do toho nejdem.
0 x
Mám albis a jede dobře, občas po zpětném přehrání nejde pustit nějakej pořad taky zpětně. Stačí pak pustit live a pak to jde. Problém mám spíš se všema setoboxama, ty jejich ovladače to bych se pobl..., mám novou lh tv s magic ovladačem a to je nádhera ovládání, ale na těch co má motorola nebo albis to je největší sra..., škoda že nejde použít lg ovladač na setopbox. Škoda ze hdmi neumí komunikaci s stb a přebírání požadavků z ovladače lg.
Taky mi vadí že ty stb žerou v standby víc než je zdrávo podle teploty boxů.
Taky mi vadí že ty stb žerou v standby víc než je zdrávo podle teploty boxů.
0 x
oscar píše:zdravim,
Dobrý den, a hlásil jste to na noc@4net.tv? Strašně se divím jak všichni řeší problém, ale než ho komunikovat tam kde by se mělo, aby se zjistilo kde je problém, radsi to hned vy....píšu sem... Tím se fakt neposuneme.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Před měsícem jsme uvolnili novou verzi platformy s novými funkcemi, nalezené a reportované bgy sjou průběžně opravovány. V appstorech si můžete stáhnout nové aplikace, stáhněte si je, vyzkoušejte a hned uvidíte, kterým směrem se ubíráme a že tu nespíme. Budou následovat aplikace pro tablety a nový live portál. Děláme na backoffice systému, který přinese jednodušší ovládání platofrmy, reporty atp. Pokud Vám něco nefunguje pište na noc@4net.tv.
0 x
Spidla píše:Tři měsíce uplynuli a nová verze software stále nikde
Dobrý den, všichni naši zákazníci dostlai k testování novou verzi před měsícem (zatím jen na arrisech kde se musí odladit bugy a následně se vytvoří image pro Albis). Jste náš zákazník - podle nicku to nepoznám? Jaký box používáte?
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
A co problém s přeskakováním streamu? 2.8. jsem psal email jak Vám, tak na noc@ a zatím bez odpovědi a řešení.
0 x