❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Ivan Bruna

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Ivan Bruna » 11 years ago

Aktuální verze je 3.2.13.12, ale i s tou již máme od klientů hlášeny problémy: padání aplikace nebo úplné zamrznutí boxu :(
Naproti tomu na Smart TV to jede bezchybně. Mimochodem již je k dispozici aplikace pro iPhone a iPad. Zkoušel někdo?
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

smartv snad ždnou novou verzi ted neměla, ne?
jinak ted jsem si tam nahrál také tu 12ctku a uvidíme. mě se v té desítce stávalo často že kanál je nedostupný a když jsem přehrával z archivu tak najednou zásek a začalo to od začátku pořadu, prakticky ani jsem nikdy nedokoukal celé simpsonovi cca po 20 minutách bác...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

okoun

toto budé k té 12ce protože novější mi to nenabízí:

Vážení obchodní partneři,

Pro Set-top Box SledovaniTV.cz jsme připravili doporučenou aktualizaci FW, která obsahuje:
- možnost nahrání seriálu
- live vysílání využívající HLS
- zlepšení stability aplikace
- opravy chyb v programovém průvodci
- optimalizace API rozhraní
- nová youtube aplikace (dostupná ze seznamu aplikací, s bílou ikonou)
- zlepšení chování boxu při delší neaktivitě uživatele

Velikost aktulizace je 6MB. Pro aktualizaci zvolte Aktualizovat Fimware z menu nastavení viz. návod zde.

Pokud se instalace nového firmware nepovede, prosím stáhněte opravný apk balíček na adrese http://f.sledovanitv.cz . Návod na jeho instalaci najdete zde.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, ozvěte se na servis@sledovanitv.cz

Manuál pro uživatele k Set-top Boxu zde.

Děkujeme za Vaši důvěru
SledovaniTV.cz s.r.o.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

Konzuktuj s Ondrejem, pobiha po firme a libuje si jak mu doma jede set top box pres wifi perfektne.

okoun píše:smartv snad ždnou novou verzi ted neměla, ne?
jinak ted jsem si tam nahrál také tu 12ctku a uvidíme. mě se v té desítce stávalo často že kanál je nedostupný a když jsem přehrával z archivu tak najednou zásek a začalo to od začátku pořadu, prakticky ani jsem nikdy nedokoukal celé simpsonovi cca po 20 minutách bác...
0 x

okoun

jo a když jsem se ho potal tak box zapíná 3x za měsíc :D
0 x

okoun

tak live stream jede z boxu zatím bez výpadku v té poslední 12kové verzi, ale co se mi několikrát stalo bylo to že při nabíhají boxu se to celé zakouslo a musel jsem box vypojit a znovu zapojit z napájení.
archivní sledování jsem zatím nezkoušel
0 x

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 11 years ago

Nám to po webu chodí pořád v pohodě. Konektivita od cdt, testujeme to jak na čistě metalooptické trase, tak na wifinách.
Vzali jsme na testování dva boxy, oba dělají to samé, pokud se nechají běžet déle, řekněme dva tři dny, tak se začnou zasekávát a jsou pěkně rozžhavený, začne to dělat v obraze proužky/lock... jako by se tam upekla grafika, vypnutí, vychladnutí a zapnutí, potom je to ok. Asi zkusíme jeden kuchnout a přidat tam větrák, co to udělá. Jinak se streamy jsem na boxu moc na problémy nenarazil (tedy osobně vůbec) ale nejsem vhodná testovací osoba, na televizi téměř nekoukám, protože při práci to nejde a u boxu jsem nepřišel na to, jak tam pustit rádio, tedy žiju v domnění, že to tam "nejde" .-)
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Řešil někdo proč můžu svůj účet na sledování TV použít u kteréhokoliv poskytovatele, který má tuto službu aktivní? V naší sítí jedu přes svou registraci a když se s touto registrací (email) přihlásím kdekoliv jinde u ISP který má také sledování TV, můžu vesele čučet na telku.
Je to chyba nebo "vlastnost"?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

ano takto je to spravne, me se to nelibi, ale je to dle autoru spravne :(
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

okoun

proč mě se to náhodou líbí protože lidé hlavně chataři toto uvítají si pouštět televizi i doma, já to osobně také dělám :)
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 11 years ago

Jenže to je trochu mimo právní rámec provozu služby, tedy pokud se nepletu ...
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

je, protoze ve vykazech hlasis adresy ... otazka je jak to delaji treba v konektelu, kde nemaji udaje klientu .. ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 11 years ago

Řešil někdo proč můžu svůj účet na sledování TV použít u kteréhokoliv poskytovatele, který má tuto službu aktivní?

Já myslím že je to proto, my coby poskytovatelé poskytujeme pouze datový okruh pro službu o vyhrazeném pásmu 4Mbit, službu samotnou poskytuje sledovantiv.cz, tedy alespoň pokud si pamatuju co jsem četl ve smlouvě.
Tedy to bude fungovat na jakékoli partnerské síti a co jsem testoval tak můj hlavní účet pro správu chodil na jakékoli síti včetně třeba ADSL, klientské účty jsem netestoval.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

tatranka

Příspěvekod tatranka » 11 years ago

Netušíte někdo prosím zda lze rozjet sledovani.tv i přes apple TV? Klidně s jailbrakem a instalovaným XBMC.
Díky
0 x

Ivan Bruna

Příspěvekod Ivan Bruna » 11 years ago

0 x