Zná někdo TV od NANGU? Jedná se prakticky ještě o DEMO projekt ale spousta věcí je již funkční, hlavně se mi líbí že to dotáhli do konce a je to o generaci výš jak sledovanitv.cz. Například žádné problémy s HD kanály, je možnost až 4 dny zpět vysílání, které již bylo (archív). Aplikace vypadá dost přehledně a jednoznačně.
Zkoušíte také někdo?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NANGU TV - itself TV
NANGU TV - itself TV
Naposledy upravil(a) okoun dne 21 Oct 2013 22:34, celkem upraveno 1 x.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vim tak na tom bezi cela platforma grape SC odniz to prebira nejeden cesky ISP ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Nevim jestli se bavime o temze. Ale NANGU TV neni zadny demo projekt.
Je to plne funkcni kvalitni a robustni komercni IPTV platforma. A tomu odpovida i jeji cena.
Poznamce "zkousite to take nekdo" uz nerozumim vubec.
Je snad k dispozici nejake omezene demo?
K.
Je to plne funkcni kvalitni a robustni komercni IPTV platforma. A tomu odpovida i jeji cena.
Poznamce "zkousite to take nekdo" uz nerozumim vubec.
Je snad k dispozici nejake omezene demo?
K.
okoun píše:Zná někdo TV od NANGU? Jedná se prakticky ještě o DEMO projekt ale spousta věcí je již funkční, hlavně se mi líbí že to dotáhli do konce a je to o generaci výš jak sledovanitv.cz. Například žádné problémy s HD kanály, je možnost až 4 dny zpět vysílání, které již bylo (archív). Aplikace vypadá dost přehledně a jednoznačně.
Zkoušíte také někdo?
0 x
ano je jedná se o demo aplikaci pro android, jedná se o klasickou televizi unicast a ne multicast, prostě přímá konkurence sledovani tv akorát je to propracovanější
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Neporovnávejte naši Android aplikaci pro mobily s aplikací, která je/bude na boxech. Vývoj mobilní aplikace už byl dávno prakticky ukončen, je zdarma ke stažení na Google Play a to je tak vše.
Aplikace pro box a vůbec celé jeho řešení je naprosto někde jinde a její vývoj stále pokračuje.
Aplikace pro box a vůbec celé jeho řešení je naprosto někde jinde a její vývoj stále pokračuje.
0 x
tým sledovanitv.cz
No abych to uvedl na pravou míru tak tato aplikace má přímo konkurovat Vaší aplikaci v google storu. Oni mají samozřejmě také box ale hlavně ho mají od motoroly, který je samozřejmě úplně jinde.
Je dobé si tyto dvě služby porovnat a ať si každý udělá obrázek jaký chce. Nangu TV zatím nemá webové rozhraní což může být pro někoho mínus, ale mě to třeba nevadí.
Je dobé si tyto dvě služby porovnat a ať si každý udělá obrázek jaký chce. Nangu TV zatím nemá webové rozhraní což může být pro někoho mínus, ale mě to třeba nevadí.
0 x
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
To ať klidně konkuruje. Náš nový box bude zase konkurovat jejich boxu... Plus je to samozřejmě Android, takže se člověk dostane pohodlně na internet nebo zahraje Angry Birds. Na Nangu mají myslím žížalu nebo tetris 

0 x
tým sledovanitv.cz
No co jávím, tak váš box má speciálně upravený android, že?
Navíc zastávám názor, že pokud někdo chce pořádnou TV s dobrým ovládáním tak to android moc dobře neumí a já si vždy přál box který bude za něco stát.
Navíc zastávám názor, že pokud někdo chce pořádnou TV s dobrým ovládáním tak to android moc dobře neumí a já si vždy přál box který bude za něco stát.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak muzu potvrdit, ze aplikace sledovanitv pro boxy je uplne jine kafe a je fakt dobra 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
tak jsem zjistil že tuto televizi provozuje firma itself takže můžete poptávat, jinak ž to testuji a vypadá to dobře, kvalita je prostě jinde a hlavně balíčky programů jsou prakticky neomezené, záleží už na každém jak bude chtít sestavit balíčky....
0 x
Tak jsem dostal pár dotazů, takže odpovídám, jedná se o unicast samozřejmě, multicastových TV je tu už mraky. Boxy jsou od Motoroly (což velmi vítám) přesný typ sdělím, ale myslím, že to je ta nejlevnější cena cca 2000 Kč, ale šlape to jako hodinky. u koho přesně objednat demo účet, zjistím, musím se zeptat zda li to vůbec mohu vynášet, jestli to není nějaká exkluzivní nabídka, dále dám vědět.
jinak u klasického SD kanálu to jede normálně okolo 3-4Mb ale pozor na ní to souvislý tok, jedná se o ukládání do nějaké paměty, když jsme zkoušel omezit rychlost na 2Mb tak to jede s tím že to prakticky souvisle ale sosá kolem 2Mb. HD kanály nabízejí také, ale zatím netestuji tam to samozřejmě bude o něčem jiném, nicméně se nejedná o MPEG2 video...
TV lze sledovat i na každém Androidu myslím cca Droid4 a víc. Prý se i pracuje na Webovském rozhraní, ale zatím to neí prioritou.
Jinak co musím pochválit je přístup, protože testovací box byl zaslán prakticky ihned což třeba u konkurence stále slibovaný settobox nepřišel...
jinak u klasického SD kanálu to jede normálně okolo 3-4Mb ale pozor na ní to souvislý tok, jedná se o ukládání do nějaké paměty, když jsme zkoušel omezit rychlost na 2Mb tak to jede s tím že to prakticky souvisle ale sosá kolem 2Mb. HD kanály nabízejí také, ale zatím netestuji tam to samozřejmě bude o něčem jiném, nicméně se nejedná o MPEG2 video...
TV lze sledovat i na každém Androidu myslím cca Droid4 a víc. Prý se i pracuje na Webovském rozhraní, ale zatím to neí prioritou.
Jinak co musím pochválit je přístup, protože testovací box byl zaslán prakticky ihned což třeba u konkurence stále slibovaný settobox nepřišel...
0 x
Ano Nagu platforma je bežně využívaná v IPTV co máme přes A1M . Funguje co k tomu více říct. A že je ořezana free platforma to jsem také viděl v síti kde to použivají.
My tedy jedem v multicastu,ale dost isp to používa v unicastu,ale nikdo se tím příliš nechlubí- asi maji obavy o všechny možné autorské práva že.
www.wiracom.cz
My tedy jedem v multicastu,ale dost isp to používa v unicastu,ale nikdo se tím příliš nechlubí- asi maji obavy o všechny možné autorské práva že.
www.wiracom.cz
0 x
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Okoune, nejsem si ani jistý, jestli zrovna tobě byl set top box vůbec slíbený... Všem domluveným partnerům box odešel už minulý týden a ty už sis, očividně, IPTV platformu hodnou tvého nekritického obdivu stihl najít 
Já třeba nechápu co je na Motorolách tak úžasného, je to uzavřený a vysloveně archaický kus HW (konkrétně např. VIP 1003). I za 2000 Kč je to velmi drahé zařízení na to, co to vlastně umí.
Každá platforma má samozřejmě svoje plusy a mínusy, nechť si každý vyzkouší obě, porovná cenovky a svobodně se rozhodne. Velmi jednoduché.

Já třeba nechápu co je na Motorolách tak úžasného, je to uzavřený a vysloveně archaický kus HW (konkrétně např. VIP 1003). I za 2000 Kč je to velmi drahé zařízení na to, co to vlastně umí.
Každá platforma má samozřejmě svoje plusy a mínusy, nechť si každý vyzkouší obě, porovná cenovky a svobodně se rozhodne. Velmi jednoduché.
0 x
tým sledovanitv.cz
Pročetl jsem celé vlákno, ale pokud jsem se nepřehlídl, tak jsem nikde neviděl nástin cen za službu a vůbec cenovou politiku. Prozradí někdo aspoň orientačně?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
napis si radsi o cenik na mail, ja to mam od zacatku roku a byvalo to trosku jine nyni jsem videl nabidku u nekoho dalsiho a je to postaveno zase jinak takze bud je to individualni nebo se to proste vyviji 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education