❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: sledovanitv.cz
ovladac resi uni za 99kc
z tvshopu ... je programovatelny, takze na nej jen origosem nablikas povely a uz je to vyrizeno ... takze ovladacem bych se netrapil .. minix X5 je fajna vec .. ale "ctverec" ( Vaclav vi ) je svinstvo .. a cekam na opravu

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
"Aplikace" ve které jsem to zkoušel byl web browser na MINIXu, škoda mohl jsem to v tu chvíli kdy běžel čb film zkusit i z notesu s HDMI či si pohrát víc s nastavením TV (asi tak jak bych to musel udělat u zákazníka co mi nasraně volá ať si ten krám odvezu). Každopádně rád slyším že se toto ještě nikde nestalo a budu dál laborovat/čekat na vaši aplikaci. Co je naprd je info že se to neplánuje pro cestování, klidně bych si předplatil jednou z rok kredit 50-100Kč a měl jednu hodinu vysílání za třeba 30halířů - to mě na cestování stačí a je to v akceptovatelné kvalitě na notesu. K tomu "FPS" mě ta TV prostě přijde že není tak "dynamická/plynulá" jako klasické vysílání čistě subjektivní názor a mohu se plést (skonzultuji s ostatními diváky časem). Z toho tedy moje poznámka zda jste "FPSko" osekali. Jinak tomu fandím využívám to skoro každý večer na notesu, teď se bude kupovat nová TV do ložnice tak uvidíme jak si s tím poradí ta.
0 x
David2006 píše:Co je naprd je info že se to neplánuje pro cestování, klidně bych si předplatil jednou z rok kredit 50-100Kč a měl jednu hodinu vysílání za třeba 30halířů - to mě na cestování stačí a je to v akceptovatelné kvalitě na notesu.
Tohle žádným příplatkem nevyřešíš. Problém je už v licencích na autorská práva, které nakupují televize. Tam je dáno omezení vysílání na určitý region (ČR) a přes to nejede vlak. A dodržování těchto omezení je v rámci možností vyžadováno i u distributorů signálu.
0 x
DarkLogic píše:David2006 píše:Co je naprd je info že se to neplánuje pro cestování, klidně bych si předplatil jednou z rok kredit 50-100Kč a měl jednu hodinu vysílání za třeba 30halířů - to mě na cestování stačí a je to v akceptovatelné kvalitě na notesu.
Tohle žádným příplatkem nevyřešíš. Problém je už v licencích na autorská práva, které nakupují televize. Tam je dáno omezení vysílání na určitý region (ČR) a přes to nejede vlak. A dodržování těchto omezení je v rámci možností vyžadováno i u distributorů signálu.
To byl ode mne spíše jen povzdech hold pro vlastní potřebu to zatím vidím v uplatnění trošku jinde než jsou možnosti. Nejradši bych toho MINIXe píchl přes to HDMI do satelitu a ať mi přes veřejku po wifině streamuje v H.264 muj satelit až nebudu doma

0 x
David2006 píše:
To byl ode mne spíše jen povzdech hold pro vlastní potřebu to zatím vidím v uplatnění trošku jinde než jsou možnosti. Nejradši bych toho MINIXe píchl přes to HDMI do satelitu a ať mi přes veřejku po wifině streamuje v H.264 muj satelit až nebudu doma.Njn sci-fi
.
Moc zkusenosti s tim nemam, ale videl jsem nekde u znamyho, jak stream vysilany jeho dreamboxem(nebo co to bylo za krabicku) doma pripojenym na satelit sledoval v praci na PC..
0 x
Momentálně mi nejede nova i nova cinema ve Flashi. Paráda zrovna když jsem to oznámil všem zákazníkům. Jedou vám ?
0 x
mikyx píše:Momentálně mi nejede nova i nova cinema ve Flashi. Paráda zrovna když jsem to oznámil všem zákazníkům. Jedou vám ?
Je to mrtvé, ale jinak musím pochválit že včera jel Fanda a potažmo ČT4 zprávy bez jediného zadrhnutí (to se mi ještě nestalo).
0 x
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dochází k přesunu celého systému z několika serverů na jeden nový. Měl to být bezvýpadkový proces, ale zřejmě všechno nešlo zcela podle plánu. Každopádně u nás běží všechno jak má. U vás problém stále trvá?
0 x
tým sledovanitv.cz
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Takže opraveno, díky za upozornění. Jak už jsem říkal, chybka s DNS, která nám utekla při přesunu serverů.
0 x
tým sledovanitv.cz
Kluci, jak je to s cenovou hladinou pro ISP? Alespoň hrubým nástřelem, nechci přesné sumy co jste si vyjednali vy ...
Díky
Díky
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
vse je individualni a zalezi na poctu kliosu ktere tam nahodis 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
To chápu. Chci to vědět hrubě, jsou to jednotky korun při hodně lidech (stovky), desítky korun při málo lidech (desítky) ... ?
Viktor Novotný píše:vse je individualni a zalezi na poctu kliosu ktere tam nahodis
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500