....4 dni uptime, neda sa do masiny dostat cez winbox, ani cez Mac telnet z ostatných RBs....ping OK, net ide....
Ma niekto vysvetlenie? museli sme to ist rucne restartnut...spravilo to prvy krat. RB je nasadene 3 mesiace.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB1100 ROS 5.12 winbox time out
to stejne se mi deje na RB711, jeste k tomu prestane fungovat wlan karta... resenim (u me) je watchdog, u tebe netusim, pac tobe vse funguje.. suppout do mikrotiku ani neposilej - nema to smysl, nic z toho neumi vicis, vubec nic nevi... resim to s nima uz 2 mesice, viz moje prizpevky ve vlakne o disconnectech u NV2
0 x
- midnight_man
no...lenze ked sa ti toto stane na hlavnej GW, ta moze slak trafit!!!!!
Ešte ze vsetko funguje...inač vražda
Ešte ze vsetko funguje...inač vražda

0 x
midnight_man píše:no...lenze ked sa ti toto stane na hlavnej GW
Tvoje hlavní GW je RB1100 ?
0 x
- midnight_man
je mi to jasne - me muze slak trefit i kdyz se mi to stane na tom spoji... jako ja to proste nechapu, oni to proste neumi opravit a ocividne to nedela jen me - je to proste nejaky bug v MT....
0 x
midnight_man píše:ano preco nie, 100mbps konekt do dokaze lavou zadnou.
To sice jo, ale na bráně by měl být linux.
Tak zkus upgrade na 5.15 jestli to problém vyřeší
0 x
- midnight_man
no robit nejaky upgrade ROS na hlavnej GW je tiež troška adrenalínový šport, ale nič ine asi neostava.
na margo podpory ROS...to forum mikrotik je tam pre srandu kralikov
este som tam nikdy nic nevyriesil. SERGEJs Rulez 
na margo podpory ROS...to forum mikrotik je tam pre srandu kralikov

0 x
honzam píše:midnight_man píše:ano preco nie, 100mbps konekt do dokaze lavou zadnou.
ja bych do te v15 nesel - zda se mi nejaka zabugovana - hodne lidi tu pise ruzne problemy, tak nvm...
0 x
- midnight_man
asi taknet.work píše:honzam píše:midnight_man píše:ano preco nie, 100mbps konekt do dokaze lavou zadnou.
ja bych do te v15 nesel - zda se mi nejaka zabugovana - hodne lidi tu pise ruzne problemy, tak nvm...
0 x
Já vám nevím. Tuhle závadu pozoruju čas od času snad na všech typech (RB411, RB433, RB711, RB450) boardů s různými verzemi ROS (i když asi jen na >4.0). Přestal jsem to řešit, nějakou závislost v tom nevidím. Co kus to originál a pravděpodobně i ROS se liší podle toho, v jakou hodinu ho stáhnu z MK.
0 x
ludvik píše:Já vám nevím. Tuhle závadu pozoruju čas od času snad na všech typech (RB411, RB433, RB711, RB450) boardů s různými verzemi ROS (i když asi jen na >4.0). Přestal jsem to řešit, nějakou závislost v tom nevidím. Co kus to originál a pravděpodobně i ROS se liší podle toho, v jakou hodinu ho stáhnu z MK.
prestal si to resit? takze se do svych RB nedostanes?
0 x
Nevím ale tohle se mě nikdy nestalo u žádného kusu. Dostanete se tam potom přes SSH nebo telnet?
0 x
honzam píše:Nevím ale tohle se mě nikdy nestalo u žádného kusu. Dostanete se tam potom přes SSH nebo telnet?
ne
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ten samej problem a taky na hlavni GW. Je to RB750G verze MK je tam 3.31. Jednou za cas mi to udela to ze se na RB nedostanu vubec nicim ale data pres RB tecou v pohode. Pomuze jedine reboot.
Dat tam novejsi verzi MK chci uz asi 4 mesice, ale tim ze je to GW tak na to porad neni ta spravna chvile
Dat tam novejsi verzi MK chci uz asi 4 mesice, ale tim ze je to GW tak na to porad neni ta spravna chvile

0 x