❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

rb532 a cm9 nefunguje

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
chalan
Kontaktovat uživatele:

rb532 a cm9 nefunguje

Příspěvekod chalan » 19 years ago

mam problem s rb532 a cm9 kartami (tieto boli doteraz vo wrap so staros a ziaden problem). Ked vlozim cm9 do hocktoreho slotu v rb nefunguje. v resources/pci ju najde ale nevie co je zac.

Obrázek

mk: 2.9.25
bios: 1.13 (najnovsi)

v com je problem?

je mozne ze treba spravit upgrade fw tych kariet? mam ich uz viac ako rok... cm10 mi chodia bez problemov...
0 x

Steebe

Příspěvekod Steebe » 19 years ago

a delal si upgrade ? protoze ja ho udelal na 2.9.24 a to same to udelalo mne ...myslim ze netinstalem by se to pretocilo a pak by to fachalo ...

ja to vyresil downgrade na 2.9.12 coz je podle mne celkem OK...
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

robil som upgrade ale to tam tie cm9 vtedy neboli. mal som tam cm10 a s tymi som problem nemal ale potreboval som ich dat inde a sem som dal cm9 ktore sa chovaju takto, dokonca sa prestali hlasit vo Wrap so Staros. Spravil som downgrade na 2.9.18 ale stale nic. Co mam este skusit prosim? Ak mam spravit downgrade na 2.9.12 kde ho stiahnem, nikde som starsie verzie MK nenasiel. Diki
0 x

Jan Holub

Příspěvekod Jan Holub » 19 years ago

zkus v konzoli pres /setup nahrat znovu driver.
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

skusal som /setup a tam som stlacil "l" ale neviem ako sa vola ten driver skusal som vsetko mozne, co tam mam zadat?
0 x