❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nemozem sa dostat do rb750g
nemozem sa dostat do rb750g
Zdravim, pc som pripojil do eth portu 2 kde by mal bezat dhcp server ale nepriradi mi nijaku ip. Porty 2,3 po pripojeni kabla nesvietia. Ked sa to snazim resetovat drzim reset button viac ak 10s a nic sa nestane, nezacne blikat ani led indikujucamze je router zapnuty. Je to normalne? Kde moze byt problem.
0 x
Ok, takze reset sa robi, pred zapojenim routera do elektriny/power cycling/ drzite reset, zapojite do elektriny a router sa resetuje do defaultu. Defaultna ip je 192.168.88.1.
0 x
- midnight_man
no midnight man, co som sa doteraz stretol so zariadeniami tak som ich resetoval na mk spojenim dvoch polkruhov na doske s plosnymi spojmi. Na ostatnych routeroch podrzanim viac ako 10s. Mod pred startom drzanie sluzil vzdy na flashovanie firmwaru. Ubnt sa tiez samizda resetuju podrzanim na viac ako 10s. Na akom inom zariadeni si to robil takto ako rb750?
0 x
- midnight_man