❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
StationBox jako AP a SXT pro klienty.
StationBox jako AP a SXT pro klienty.
Ahoj, je možno použít StationBox s RB411AH jako AP a pro klienty SXT? Nemohu se dočíst jakou mají polarizaci pro chan0. Jestli je na obou pro chan0 stejná. StationBox nejde otočit a SXT také ne. Děkuji za info.
0 x
Ve station boxu ale lze zvolit, ktera polarizace bude chain 0 a ktera 1. Jsou tam preci koaxy
Takze to chce jen myslet, (nerad bych urazil, ale taky nemit v hlave a v rukach nablino), u SXT je chain 0 H-Pol 

Naposledy upravil(a) soooc dne 30 Aug 2011 19:27, celkem upraveno 1 x.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
vzhledem k cene 411AH a karty bych asi spise jako AP zvolil SXT s upgradlou licenci na L4...pokud staci parametrove antena,ale vzhledem k tomu, ze ve Station Box je pomalu to same,tak by mela... ci co te vede k myslence, ze tvoje volba s 411tkou je v necem lepsi ?
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:vzhledem k cene 411AH a karty bych asi spise jako AP zvolil SXT s upgradlou licenci na L4...pokud staci parametrove antena,ale vzhledem k tomu, ze ve Station Box je pomalu to same,tak by mela... ci co te vede k myslence, ze tvoje volba s 411tkou je v necem lepsi ?
PW
Třeba to, že SXT nemůže dát vedle sebe, protože se mezi sebou ruší?
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
A StationBoxy se nebudou rusit ?
priznam se, ze nemam vedle sebe 2 ci vice SXT v roli APcek,tak nemohu soudit...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
bude se to rušit stejně. Kup si k tomu 1m výložník na stožár a máš klid. Zkušenější ISPíci to tak dělají a vědí proč. Skutečně to funguje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
pcwifi píše:A StationBoxy se nebudou rusit ?priznam se, ze nemam vedle sebe 2 ci vice SXT v roli APcek,tak nemohu soudit...
PW
bude se to rušit stejně. Kup si k tomu 1m výložník na stožár a máš klid. Zkušenější ISPíci to tak dělají a vědí proč. Skutečně to funguje.
Budou se rusit pres antenu a ne pres spatne udelany wifimodul. A kdyz jich chci mit 7 na jednom miste, tak to abych dodrzel vzdalenost, mam postavit asi stozar do nebe ?

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
7 ? pán je kamikaze
to bude tzv. kruhove 360St. kryti ? Nejde osadit treba 4x 90St.MIMO antenu ? Nebo jeste obligatni dotaz, co pouzit skalarni sektory NN-12 duplex ? Jako cena je uplne jinde, to je jasne, ale kvalita by mohla byt zajimava v kladnem slova smyslu...vim,ze s tim vznika spousta problemu od umisteni zarizeni pres pigtaily apod...ja zatim pouzivam na 3mistech single NN-12 na max 800m (dal kliose nemam a nebo jsou moc z uhlu) a chodi to super.
PW

PW
0 x