Zdar, nesetkal se nekdo s tim, ze na RBcku jsou 2 spoje v nstreamu a obcas se stane, ze jedna nebo druha karta ztrati link a hned nabehne. Deje se to uplne nahodile.
V logu to pise tohle:
lost connection, received deauth: class 2 frame received (6)
Spoj ma jinak super parametry ccq 100/100 signaly ok (neprepalene). ruseni minimalni.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Padajici spojeni na kartach
jo dělalo, vypnul jsem WPA2 a bylo po problému
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
zvedni hardware retries na nejaky rozumny pocet (12 a vic) a pojedou
0 x
to mam od zacatku. No vymenil jsem HW a uvidime. Zatim od vcerejska v pohode.
0 x
no dělalo mi to i s WPA klasickym, tedy prostě vypnout šifru
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
podobny bordel mi dela ted taky 1spoj (802.11n, nv2), pritom X mesicu uplne v pohode...nerozumi tomu
, jiny spoj mi toto udela treba 1x za par dnu,tam to neresim...

PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
prisel nekdo na neco? me to taky z niceho nic zacal delat 1 spoj - signaly -65, zregulovano do normy, vzdalenost 2km, ccq 100% na obou stranach (stabilne). propustnost 70Mbit (40mhz)... jede to jak hodinky, jen se mi v nepravidelnych intervalech na pulminuty rozpadne - v logu "lost connection, received deauth: class 2 frame received (6)"
Zkousel jsem zvednout HW retries z 7 na 15 - bez vysledku... WPA/WEP tam neni...
Zkousel jsem zvednout HW retries z 7 na 15 - bez vysledku... WPA/WEP tam neni...
0 x
Jan Ptáček
jede to jak hodinky... ty budou asi pekne vietnamsky
co zkusit vypnout CSMA paket? napada me, ze je to tak jediny, ktery je postradatelny na ptp

co zkusit vypnout CSMA paket? napada me, ze je to tak jediny, ktery je postradatelny na ptp
0 x
NV2 má nějaký problém. Snad to bude řešit verze 5.6 až vyjde. Ta předrelease to zatím neřeší.
Zajímavé je že NV2 se mě rozpojuje na MIPSLE a na ostatních to jede dost dobře
Zajímavé je že NV2 se mě rozpojuje na MIPSLE a na ostatních to jede dost dobře
0 x
S nv2 jsem mel stejny problem s obcasnym rozpojovanim, tak jsem to prepnul do Nstreme a jede to v pohode, navic mam mensi latence a lepsi propustnost takze nv2 zas takova skvela vec neni a take je mene odolna proti ruseni.
0 x
vyřešil jsi to nějak? Mám teď obdobný problém na ROS 6.22...
0 x
..:: DobraSit.cz ::..