❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MIKROTIK: EapBoard 18 dBi

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Stanislav Hrncir

Re: MIKROTIK: EapBoard 18 dBi

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 14 years ago

a to jich máme v síti kolem 500 kousků.. zbytek šroubovací omegy a spol.. pár aparátů, které se rozlepily už tuto zimu bylo tak potěš koště..
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 14 years ago

Dobrýýýýý,

nemá to insalovaný někde blízko třeba komína ? Prudká změna teploty, když topí a netopí
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 14 years ago

Vypadá to jako zmrzlý pivo.. Zákazník by neměl vylívat pivo z okna, když tam je namontovaná anténa na wifi.. Řekl bych, že to nebudou zkondenzovaný vodní páry z komína... Kdepak asi nechal mistr "lisovač" díru???
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 14 years ago

Tak to jsi me nepotesil. Mam jich na siti cca 20ks. Ted davam tedy maxlink, ale vubec me nenapadlo, ze se tam dostane voda. Mam jeden v aute na podlaze a ten odesel uplne, ale dovnitr jsem se nedival.. Jen otazka. Smerovala antena dolu nebo nahoru? Ja mam vsechny vysilace vys nes klienty, takze by voda mela vytec stejnou cestzou, pokud se tam dostane. Nebylo neco pozkozeno pri montazi? Spousty vyrobcu dela anteny stejne, tak bych toto necekal.
Na reklamaci jsem zvedav, Myslim ze se vymluvi na to ze jsi vyrobek rozebral.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Bych nerekl ze ten vyrobek rozbral to rozebrala matka priroda :mrgreen: a velice peclive :mrgreen: Asi vyrobce setri na lepidlech , bo dlasi vyrobek z i4 kterej decimuej voda , vzpomenme na waveant talire taky cedilo do ozarovacu , kdepak zustanu u proverene kvality :D
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Jak rika treba muj otec: "nejlepsi ilozace proti desti je dira v krabici" !!! :lol:

Jirous boxy a dirkou co mame v siti problem nemaji ... Problem bude prave, kdyz by vyrobce setril na lepidlu, tmelu ...

AD: Rychla zmena teploty - topi/netopi --- tak rychle se komin neohreje - myslim, ze slunicko by s tim v zime cvicilo daleko vice :wink:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

Polk

Příspěvekod Polk » 14 years ago

Hezký, mno mám jich na síti asi 70, i s těma 23dbi , a už se mi tu válej asi 3 kusy , ano do konektoru nateče voda a vyskratuje RJ45 - vypálí se přes POE a na reklamaci to nemá smysl ani posílat.
Myslím že budou super svátky pokud bude obleva, asi zruším jejich objednávku.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 14 years ago

bych jim to na reklamaci klidne poslal, bez kompromisu
pokud jsi to kupoval v i4 , tak se tam chvastaji garanci 5let , ... tak at se ukazou

dej pak vedet jak to dopadlo
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

koupil sem jich 5 kousků, dodávka trvala měsíc a půl, jeden byl rovnou nefunkční, zřejmě nějaký problém na eth rbčka nebo na té jejich vodotěsné redukci. Další už sem nebral, první zkušenost mě odradila....
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 14 years ago

V redukci ani tak problem neni spise v tom ze tam neni dira na odtok kondenzatu a celkove zpracovani vyrobku.
Tyto redukce jsou orig od PW mam je na vsech cca 150ks Rootena 19dBi PW (nej antena az na to rozdelavani a odtok ma jak jinak) a jedou perfektne, ale musi se omotat smrstovackou, spousta lidi nevidi tu skviru mezi UTP a tou gumou je to delane na kabel min tloustky 6mm a vyse jinak je tam na 100% voda - uz jsem to resil.
Sam mam na siti asi 5ks techto EapBoardu a uz je nedavam.
Ted Jirous BOX a naprosta spokojenost tam snad nenatece ani nahodou a diru na odtok to ma.

Ahoj Lada
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Tak se mi do rukou dostal dneska tenhle "zazrak od I4" klient z jine site ke mne prechazel, sice sem se kroutil ale nakonec si rikam na kratkou vzdalenost a na ap kde sou tri klienti ho pustim kdyz je to s rb411, ale ouha kdyz sem to vzal do ruky , plastovej dekl se odloupnul od plechu a najednou sem mel v ruce dva dily misto jednoho celistveho kusu . Netusim cim to lepej ale je to nejaky lepidlo co ma trvanlivost 00 prd. Evidentne uz to ale bylo navaty nejakej patek protoze uvnistr bylo videt ze uz se tam voda obcas drzela. Nastesti ale byl dekl blbe lepenj i dole takze voda mela kam ukapavat. Jeste ze byl klient na strese se mnou takze videl jak se to rozpadlo sotva sem to vzal do ruky. Ve finale sme kuchly elektroniku a dali do meho favorizovaneho schiboxu . mam jich pres 200 a zatim ani jeden nemel za tu dobu co je vyrabej zadnej problem . A nekamenujte me zas ze je drahej a ze je tam 8 kridlovek na montaz, ty dve minuty navrch pri montazi preziju a je to dobra cena za to ze uz tam v zivote nepolezu :mrgreen:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Jak dopadla reklamace toho potapnika z uvodu diskuze?
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Tak sem byl tak vystrasenej z tehle diskuze ze jsem nelenil a oslovil vyrobce svejch boxu abych se optal zda-li nehrozi neco podobnyho u veci ktery pouzivam ja , Pozivam ruzny verze boxu uz asi tri roky a zatim teda ani jedna potapka , nedavno sem dokonce jednoho triletyho presouval bo se mi stehoval a box drzel bez jedinyho kazu na krase. Bylo mi vysvetleno ze tohle u mnou pouzivanych boxu nehrozi ani omylem , protoze lepeni boxu ma svou danou technologii ktera neni jen o tom prsknem lepidlo a pritlacime :mrgreen: jak to zrejmne dela vyrobce eap station. Pravdou je ze jsem cca pred pul rokem jeden box potreboval rozebrat bo tam odesla karta a ten plast sem od teho kovovyho platu musel odrezat bo to proste utrhnout neslo :twisted: . Sice drazsi ale kvalitnejsi box je proste znat :mrgreen:
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 14 years ago

Zdravim, tak jsem rozdelal jeden EAP, ktery jsem u klienta sundal z duvodu samoresetovani do tovarniho nastaveni.
Byl tam asi 3 mesice a uvnitr je absoulutne cistej, takze pohoda. A reset? Maji tam prilepeny dreveny kolicek k resetu wispstation5, ktery byl tak natesno, ze zrejme pri zmene teplot to drivko menilo delku a resetovalo ten tiskak.
0 x