❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
přidání a odebrání bezdráotvé karty za chodu?
přidání a odebrání bezdráotvé karty za chodu?
ahoj, možná je to blbej dotaz nikdy jsem to neřešil a ani nezkoušel, ale jde vyndat a zandat bezdrátová karta za chodu, tak aby se nezničila karta či RB a vše bylo plně funkční?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
ano v nouzi to tak jde. Ale je potreba pak provest reboot (staci softwarovy) aby byla karta videt
0 x
ale je to docela blbost delat, za 1 muzes mit smulu a nekde se ti neco dotkne a neco muze odejit a stejne musis udelat restart kvuli inicializaci karty.
0 x
ja bych to radeji nezkousel .
To neni zadne hotplug reseni
To neni zadne hotplug reseni
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
já to jednou zkusil...jaksi jsem zapomněl, že ten MK je furt pod napětím a vytáhl jsem tu kartu. Nic se nestalo, ale RB se stejně sám rebootnul
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jejda, to nedelat
Neni to hot-plug zalezitost, si vemte, kdyz ze sbernice urvete cast se kterou zarizeni jako celek pocita (tedy radic sbernice) - to se nevyplaci ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Jednou se mi to podarilo a karta byla v...... nastesti reklamace to vyresila.
0 x
silne nedoporucuji me pri zapnutem RB411 vypadl z karty pigtail a dotknul se desky videl jsem par jisker a RB bylo mrtve. draha zkusenost.
0 x