BIGG píše:soooc píše:Tak tohle je skoro to co potrebuju

Potrebuju, aby v tom sloupku byla dirka, do ktere pak skrz dps zasroubuju sroubek. Ale to uz je resitelne

Mohl bys udelat jeste jednu formu?

Forma se vyrobit dá, ale je problém s tím, že tam chceš závit dovnitř.
Což přináší problém ve velikosti distanční spojky. A máto nevýhody, už jsem taky nad tím přemýšlel a to mě napadlo.
- musí být větší "krk" jinak by to při velkém dotažení praskalo, (větší průměr)
- přijdeš o možnost "navádění" při vkládaní MK do krabice, a věř, že na stožáru se to děla dost blbě, když se musíš ještě jednou rukou držet.
- při větším průměru už ne každý mikrotik má místo kolem sebe v místě uchycení (mrkni na rozdíly v typech a dáš mi za pravdu)
- a poslední problém je ten, že i když použiješ tu nejtenčí oboustrannou pásku, stejně je to gumové a horko-těžko se tam strefíš se šroubkem.
Navíc montáž je velmi jednoduchá, napřed si to vše namontuješ na desku mikrotiku nebo PC a potom sundáš zbytek pásky a jen to na místo rozvaděče nebo bedny přilepíš.... nevím jak by jsi to dělal naopak u takové PC desky, byl by to celkem asi místní porod.
Ja do gewisky dam vzdycky tyhle boxit potvory, na ne dam jeden alix a misto sroubku dam 3 cm vysoke distancni sloupky a na ne jeste jednoho alixe. Pc desky nepouzivam

Napadlo me odlit si to bez sroubku uvnitr a pak tam tu dirku navrtat mensiho prumeru, ale zalezi, jaky material do toho lijes. Kdyz liju modelarske figurky (velmi obcas) tak davam takovy svetle zluty plast dvouslozkovy a ten nepraska a drzi.