❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

miniPCI 2,4/5G s jedním výstupem MMCX

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Laibir

miniPCI 2,4/5G s jedním výstupem MMCX

Příspěvekod Laibir » 16 years ago

Dobrý den/ahoj,
nevíte někdo o miniPCI kartě, která má jeden výstup MMCX a lze ji legálně používat v ČR? Na 5G vím o kartě UB5, která má jeden výstup, ale nemá MMCX. Pro 2,4G jsem nic podobnýho nenašel.
Důvod mého hledání je kvůli kvalitě. MMCX konektor je dle mě lepší než U.FL a pokud má karta jen jeden výstup, tak by měla být teoreticky kvalitnější.

Díky
0 x

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 16 years ago

Laibir píše:Dobrý den/ahoj,
nevíte někdo o miniPCI kartě, která má jeden výstup MMCX a lze ji legálně používat v ČR? Na 5G vím o kartě UB5, která má jeden výstup, ale nemá MMCX. Pro 2,4G jsem nic podobnýho nenašel.
Důvod mého hledání je kvůli kvalitě. MMCX konektor je dle mě lepší než U.FL a pokud má karta jen jeden výstup, tak by měla být teoreticky kvalitnější.

Díky

mrkni na SR / XR5 od ubiquiti, karty lze legálně používat.. CE mají.. konektor taky.. ale nic co nemění na tom že když to přestřelíš s výkonem tak máš problém..
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 16 years ago

R5H - ma jeden mmcx konektor. Ale je pouze na 5G
0 x