❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zdravim, prosim pouzivate nekdo bridge na RB433 s kartama R52H ... tedy tak, ze jedna strana je bridge a druha wds slave ?? Dela me to cas od casu tohle .... a nevim cim to je ?? ......... dela to na vice spojich ....... diky za kazdou radu.
0 x
..:: Nas-Net.org ::.. - programming - build-up and management networks - development - education
ja nevim ja mam ty karty i ty rb proti sobe mam tam na jedny strane AP bridge a na druhy station pseudobridge clone a nic mi to nedela jestli nebude nejaka chybka v tom wdsku
0 x
Už to mam... zase byla chyba mezi klávesnici a pc !
wds uz nepouzivam, ale ERB 433 + RB52 mam v pseudobridge na klientovy a slape to v pohode. taky bych si to tipnul na chybne nastavene wds a nemuze tam byt i jiny problem ? z popisu je to otazkou
Jak se zda tak nakonec byl problem v tom, ze jsem dal na tvrdo 36/36 Mbps ... jak jsem dal vse na default (tedy auto ) tak vse jede zda se OK ... zatim asi pred casne soudit jede to od vcera vecer .... ale zatim OK.
0 x
..:: Nas-Net.org ::.. - programming - build-up and management networks - development - education
ja nastavuji treba 6+36 , jedna hodnota neni zrovna vhodna pokud ma spoj problemy, zdy davam tu minimalni + vlastni. Ttreba v idle stavu ma spoj tendenci snizovat data rate a nebo pri startu se to nahazuje od spodnich hodnot. Treba na nstreme2 spoji jeni prilis dobre mit default, dela to spise problemy pri prepinani. Ale jinak detault neni spatna volba