Máte někdo zkušenosti s deskami od fy Commell??? Chci na nich postavit připojeni na pater v dual Nstreme, ale nevím jak jsou na tom. Navíc jsem je v prodeji v ČR neviděl, teda viděl, ale asi jen dva modely. Líbí se mi už kvůli velikosti a napájení DC 8 - 24V což je pro mé podmínky nejvhodnější. Jedná se o tyto dva modely:
http://www.commell.com.tw/Product/SBC/LV-679.HTM
http://www.commell.com.tw/Product/SBC/LV-677.HTM
A pokud by jste věděli o firmě v ČR která tyto modely prodává, dejte prosím vědět.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Commell - mini ITX desky
celkem zajimavy desky,
otazkou je lan, ale MK3 by si s tim snad mohl umet poradit.
Zakolik se daji sehnat ?
otazkou je lan, ale MK3 by si s tim snad mohl umet poradit.
Zakolik se daji sehnat ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
videl jsem je v i4, pisou ze mikrotik podporuji, cena 8100 bez dph
Vysoce výkonná a nadstandardně vybavená deska vhodná pro použití jako brána nebo Queue server s OS Mikrotik.
Desku lze samozřejmě použít i s ostatními operačnímu systémy jelikož se jedná o standard x86 postavený na Intel technologii. Díky použití kvalitních prvků Intel si tak můžete pomocí této desky vytvořit opravdu výkonné PC, které se vejde i do racku 1U.
Desku stačí osadit kompatibilním procesorem, RAM pamětí a CF kartou viz. související produkty. Deska je navíc vybavena pro napájení jack konektorem, a tak ji je možné napájet přímo přes AC/DC adaptérem 12 - 24 V.
Součástí balení je:
# Aktivní chladič CPU
# Napájecí kabel 2x HDD,1x FDD
# 2x SATA kabel
# 44-pin ATA33 IDE kabel
# 26-pin slim kabel pro připojení FDD
Bracket kabely:
# 2x USB
# PS2 (myš + klávesnice)
# Audio port
# YPbPr
# DVI
# SDTV
# 2x COM port
# LPT+COM port
Vysoce výkonná a nadstandardně vybavená deska vhodná pro použití jako brána nebo Queue server s OS Mikrotik.
Desku lze samozřejmě použít i s ostatními operačnímu systémy jelikož se jedná o standard x86 postavený na Intel technologii. Díky použití kvalitních prvků Intel si tak můžete pomocí této desky vytvořit opravdu výkonné PC, které se vejde i do racku 1U.
Desku stačí osadit kompatibilním procesorem, RAM pamětí a CF kartou viz. související produkty. Deska je navíc vybavena pro napájení jack konektorem, a tak ji je možné napájet přímo přes AC/DC adaptérem 12 - 24 V.
Součástí balení je:
# Aktivní chladič CPU
# Napájecí kabel 2x HDD,1x FDD
# 2x SATA kabel
# 44-pin ATA33 IDE kabel
# 26-pin slim kabel pro připojení FDD
Bracket kabely:
# 2x USB
# PS2 (myš + klávesnice)
# Audio port
# YPbPr
# DVI
# SDTV
# 2x COM port
# LPT+COM port
0 x
No, podle dokumentace MT neumi lan což je " LAN Interface: 2 x Intel® 82573L Gigabit Ethernet . " Ale prinejhorsim by se to dalo vyresit sitovkou v PCI slotu. V i4 to sice maj, ale takovou dosti mi se nelíbící desku. Chci celkem kvalitu.
Nebo pokud víte někdo o nějakých podobných hračičkách s tímto výkonem a dvěma miniPCI sloty, jedním nebo více LAN, IDE iface, a napájením na DC 8 - 30V tak budu moc rád za info.
Nebo pokud víte někdo o nějakých podobných hračičkách s tímto výkonem a dvěma miniPCI sloty, jedním nebo více LAN, IDE iface, a napájením na DC 8 - 30V tak budu moc rád za info.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby
No, prisel jsem na jednu vec: Ta deska co prodavaj v i4 používá na LAN chipset Intel® 82573L Gigabit Ethernet viz její datasheet
ftp://ftp.commell.com.tw/Public/Datasheet/SBC/LS-570.pdf
a ta co chci já má ten samý chipst, viz datasheet
ftp://ftp.commell.com.tw//Public/Datasheet/SBC/LV-679.pdf
ikdyž na stránkách MT v podpoře ovladačů (resp. HW) není o tomhle ani zmínka. Takže tuším, že by to fungovat mělo.
ftp://ftp.commell.com.tw/Public/Datasheet/SBC/LS-570.pdf
a ta co chci já má ten samý chipst, viz datasheet
ftp://ftp.commell.com.tw//Public/Datasheet/SBC/LV-679.pdf
ikdyž na stránkách MT v podpoře ovladačů (resp. HW) není o tomhle ani zmínka. Takže tuším, že by to fungovat mělo.
0 x
Novajz