❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MIKROTIK Wireless Wire Dish 60GHz

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
MichalCZE

MIKROTIK Wireless Wire Dish 60GHz

Příspěvekod MichalCZE » 6 years ago

Stalo se někomu, nebo můžete mi to vyzkoušet, jestli když provedete zálohu nastavení v zařízení a pojmenujete si ji podle sebe, tak zda po restartu se ta daná pojmenována záloha smaže?
Když nevypisuji do názvu nic, tak i po restartu tam záloha zůstane. Asi se jedná o BUG firmware. Nevím.
:Update: pojmenovaná záloha se musí přesunout do složky flash. Jinak zůstane pouze v RAMce a po restartu se to smaže.

A dále taky nechápu proč na jedné straně jsem měl včera sílu signálu 80 a to stejné i ndruhé straně to stejné 80. Dnes po restartu na jedné straně je 50 a druhá píše 90.

Díky
Naposledy upravil(a) MichalCZE dne 05 Nov 2018 21:06, celkem upraveno 1 x.
0 x
Nejsem ISP jen HOME user a děkuji všem předem za pomoc :-)

pepulis

Příspěvekod pepulis » 6 years ago

MichalCZE píše:Stalo se někomu, nebo můžete mi to vyzkoušet, jestli když provedete zálohu nastavení v zařízení a pojmenujete si ji podle sebe, tak zda po restartu se ta daná pojmenována záloha smaže?
Když nevypisuji do názvu nic, tak i po restartu tam záloha zůstane. Asi se jedná o BUG firmware. Nevím.

A dále taky nechápu proč na jedné straně jsem měl včera sílu signálu 80 a to stejné i ndruhé straně to stejné 80. Dnes po restartu na jedné straně je 50 a druhá píše 90.

Díky

Jsou tady asi zkusenejsi lide, ale nebude to tim, ze je to spatne zamereno a tim, ze se to restartovalo se to preplo na jiny tx-sector?
0 x

MichalCZE

Příspěvekod MichalCZE » 6 years ago

pepulis: jedná se pouze o PtP spoj. Kde jedna anténa je MASTER a druhá SLAVE.
Každopádně je zajímavé že ať je signál 40 nebo 80, tak rychlosti jsou dle testů identické.. to taky nechápu.
0 x
Nejsem ISP jen HOME user a děkuji všem předem za pomoc :-)

djvolt1942

Příspěvekod djvolt1942 » 5 years ago

Hello everyone!!!

We have new product for LHG60: http://24.multimediahd.pl/en/60ghz/106- ... -60ad.html

We preparing new model of holder for wAP60G to make PtP :)
0 x
www.siec.multimediahd.pl/60ghz
###############
Madex Cables

sacnok

Příspěvekod sacnok » 5 years ago

MichalCZE píše:pepulis: jedná se pouze o PtP spoj. Kde jedna anténa je MASTER a druhá SLAVE.
Každopádně je zajímavé že ať je signál 40 nebo 80, tak rychlosti jsou dle testů identické.. to taky nechápu.

A nepřeladilo se to restartujte na jiný kanál?
0 x

placek.milan

Příspěvekod placek.milan » 5 years ago

fixni tx sector na center (28) Taky jsem u jednoho spoje zaznamenal psí kusy... RSSI kleslo z -51 na -72, zaměřeno je dobře a stejně to občas blbne. Ale na propustnost to vypadá vliv nemá.
0 x