❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB333 - KONEČNĚ TADY!!!

Problematika MikroTik RouterBoard hardware

rroxtedy

Příspěvekod rroxtedy » 18 years ago

Konečně trošku výkonější stroje...
Může tam být ještě hodně chyb asi se vyplatí počkat:)
Myslíte si, že budou opravdu 2-3 rychlejší!!!????
Tohle tam píšou.....

Nový RouterBOARD RB333 s nejnovějším CPU, čímž je celý systém 2-3 rychlejší, než RB532 R5 a RB532 R5A. Nebo se jedná o demo vzorky, je možné objednávat pouze 2ks/firmu. Vzorků máme jen omezené množství...
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 18 years ago

rroxtedy píše:Konečně trošku výkonější stroje...
Tohle tam píšou.....

Nový RouterBOARD RB333 s nejnovějším CPU, čímž je celý systém 2-3 rychlejší, než RB532 R5 a RB532 R5A. Nebo se jedná o demo vzorky, je možné objednávat pouze 2ks/firmu. Vzorků máme jen omezené množství...

ja to chci dat to ostreho provozu za 14dni ;) ;) jinac trosku me zklamali tim taktovanim toho PowerPC CPU, ale zase to ma coprocessor, takze to musi byt celkem OK.... mno uvidime, kazdopadne ja mam uz objednano............

A potesila me celkem i cena... cekal jsem tak prinejmensim o 1000k drazsi.... jestli to je 2x vykonnejsi jak RB532r5, tak to bude fajn....
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 18 years ago

net.work píše:
rroxtedy píše:Konečně trošku výkonější stroje...
Tohle tam píšou.....

ja to chci dat to ostreho provozu za 14dni ;) ;) jinac trosku me zklamali tim taktovanim toho PowerPC CPU, ale zase to ma coprocessor, takze to musi byt celkem OK.... mno uvidime, kazdopadne ja mam uz objednano............

A potesila me celkem i cena... cekal jsem tak prinejmensim o 1000k drazsi.... jestli to je 2x vykonnejsi jak RB532r5, tak to bude fajn....

Zalezi na co vykonejsi ... pokud meris podle toho kolik to uroutuje mezi interfacema tak ok tam narust bude i kvuli jinemu radici a tak ale treba ve firewallu ti to tak nepomuze - 400 je porad malo ... Vsak urcite sam vis, co mas na brane za masinu :) a proc mame na nstreme PC a ne RB :)
0 x

velkeprdy

Příspěvekod velkeprdy » 18 years ago

taky nad tim spekuluju ze bych to poridil na testovani.. divaja se na koncepci zdrojove casti nebude problem s CE a ani se stabilitou..
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

tady ještě test propustnosti (srovnání všech řad - 100, 200, 300, 500)....

http://www.routerboard.com/pdf/results_18may2007.pdf

@lá MikroTik.........
0 x

velkeprdy

Příspěvekod velkeprdy » 18 years ago

pozor na to jak vidko tak i4 zacala atak novou platfrmou alix.. by mne zajm,alo jak to bude vychazet vykonove
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 18 years ago

čekal jsem že procesor bude minimálně 400Mhz. Ale asi to bude rychlejší díky tomu Coprocesoru, Snad :)
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

velkeprdy píše:pozor na to jak vidko tak i4 zacala atak novou platfrmou alix.. by mne zajm,alo jak to bude vychazet vykonove

skoda ze ten alix nema aspon 800Mhz.. a ma to myslim chipset VIA, takze sem zvedav co to bude delat s atheros kartama.........
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

ja myslel ze to jede na AMD nikoliv na VIA
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

riddle píše:ja myslel ze to jede na AMD nikoliv na VIA

no CPU to ma amd ale dle meho chipset tam bude nejaky VIA... nechci se hadat, cetl jsem to jen tak na oko.........
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 18 years ago

net.work píše:

no CPU to ma amd ale dle meho chipset tam bude nejaky VIA... nechci se hadat, cetl jsem to jen tak na oko.........

chipset AMD, sitovky via ...
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

soooc píše:
net.work píše:

chipset AMD, sitovky via ...

kdo to koupi na test? :-D :-D :-D
0 x

riddle

Příspěvekod riddle » 18 years ago

nekde jsem cetl ze na tom chodi uz i mikrotik.. ale muze to byt spam
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 18 years ago

riddle píše:nekde jsem cetl ze na tom chodi uz i mikrotik.. ale muze to byt spam

Proc by nechodil, je to standardni x86 architektura....
0 x