shanim nejakou variantu web serveru - cca 3 domény, s co nejnižší spotřebou energie?
máte nějaké tipy, díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
web server
wedos
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
predpokladám, že k tomu budeš mať aj nejaké databázy, doménové maily, ftp a pod.
V tom prípade, ak nechces niečo extra špecálne, tak choď do klasického hostingu.
V tom prípade, ak nechces niečo extra špecálne, tak choď do klasického hostingu.
0 x
Robert Haľák, Librenet s.r.o
Internet, IPTV, USSD
Internet, IPTV, USSD
bude tam databaze, nic extra provoz.
ale hlavne nejaky interni veci, ktere se mi zrovna moc nechtěji davat někam na cizi hosting.
Ani tam moc nejde o rychlost, ale nezvladal by to treba nejaky raspberry? možná blbá otázka, netuším co se v něm skrývá
ale hlavne nejaky interni veci, ktere se mi zrovna moc nechtěji davat někam na cizi hosting.
Ani tam moc nejde o rychlost, ale nezvladal by to treba nejaky raspberry? možná blbá otázka, netuším co se v něm skrývá

0 x
dvcompt píše:Ani tam moc nejde o rychlost, ale nezvladal by to treba nejaky raspberry? možná blbá otázka, netuším co se v něm skrývá
Pokud tam nejde o nic moc provoz, tak RaspberryPI mohu doporučit. My ho používáme jako web a databázový sever pro naše měřící aparatury. Jen doporučuji koupit opravdu rychlou microSD kartu, jak čtení tak i zápis.
0 x
Síť není jen internet ...