hledal jsem hledal ale nenasel jsem kolim max.klientu je na cm9 optimální?
vite to nekdo ,nebo s kolika vam to jede v pohode? je nejaka maximální mez nebo neni?
dik za odpoved
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kolik klientu na cm9?
FAny1000 píše:hledal jsem hledal ale nenasel jsem kolim max.klientu je na cm9 optimální?
vite to nekdo ,nebo s kolika vam to jede v pohode? je nejaka maximální mez nebo neni?
dik za odpoved
Fany ono hodně záleží jaký na tom máš traffic, pokud ti tam chodí max 100kB/s je to trošku jiné než když tam teče ve špičce 600kB/s
0 x
-
-
Vsesmer cca 40 klientu, XI-626 bylo neudrzitelny, museli sme dat sektory a CM9 a je to v pohode
Vsesmer cca 50 klientu, CM9 a behalo to v pohode, pak sme to taky rozdelili, ale jen pro moznost vice lidi
Vsesmer cca 50 klientu, CM9 a behalo to v pohode, pak sme to taky rozdelili, ale jen pro moznost vice lidi
0 x
Svlad_Cejli píše:Vsesmer cca 40 klientu, XI-626 bylo neudrzitelny, museli sme dat sektory a CM9 a je to v pohode
50klientů? Jaký je tam celkový datový tok kdy to ještě jede ok, megabit pro všechny? Při větším to nemůže jet v pohodě všem klientům
0 x
-
Tech 50 klinetu, je maximalne 512/512 prevazne 128/128 nebo 256/256. Jak jiz to byva tak muzes taky kalkulovat s dobou pripojeni a tim, ze kdyz si nekdo da 128 tak nebude tahat 24/7/30
Ale jinak, ano pokud bychom se bavili o rychlostech 1mbit a vyse tak jedine 5ghz.

0 x
Svlad_Cejli píše:Tech 50 klinetu, je maximalne 512/512 prevazne 128/128 nebo 256/256
s takovýma rychlostma asi jo ale stejně je to na můj vkus fakt hodně
0 x