Mam ju zapojenu v rb912, ros 6.19, wirelless-fp, tento tyzden sa mi uz viackrat stalo, ze zamrzla - spoj sa rozpojil, pomohol jedine restart celeho MK. Nestacilo vypnut a zapnut kartu. Tx power je all rates fixed na 14dB. Znizil som na 7dB, uvidim ci to pomoze...
Nestretli ste sa s tym uz?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
r11e-5hnd zamrza v rb912
takze aj pri znizeni na 7 to zamrza....
a nepomohol ani upgrade...toto je v logu:
a nepomohol ani upgrade...toto je v logu:
0 x
konzultovane aj so supportom ti navhrli upgrade na 6.30....slo to tyzden dobre, avsak teraz akonahle su vysoke teploty to zamrzne viackrat do dna....ako problem pravdepodobne vidim prehrievanie karty...vazne nema s tym nik problemy?
pouziva niekto tuto kartu v inych zariadeniach ako rb912?
pouziva niekto tuto kartu v inych zariadeniach ako rb912?
0 x
Mam na tehle desce s r11 nstreme dual a 30 dnu online bez jedine chybky
0 x
takze acko...ja tam mam nko a nv2...
0 x
Taky mě to tuhlo. Už je to skoro před rokem. Neměl jsem na to nervy vyndal jsem R11 a koupil ještě jednu RB912.
0 x
Hoj,
verze 6.20, za rok ani jednou problem, jednu v nku, tok cca 30-40 mb, vykon do 10 na obou, 50m utp, poe 1A UBNT.
Cely den je to na slunci

verze 6.20, za rok ani jednou problem, jednu v nku, tok cca 30-40 mb, vykon do 10 na obou, 50m utp, poe 1A UBNT.
Cely den je to na slunci

0 x