Zdravím hoši,
máme jeden CCR1016 bez zdroje. V domění, že je tam jack, jsem si objednal klasicky 24V, 2.5A napájení od Mikrotiku:) Nicméně po otevření mě překvapilo, že je tam uplně jiný konektor a napájení je tam evidentně uděláno jinak než u RB1100AX2. Napadá někoho, kde takové napájení v ČR pořídit? Uplně se mi nechce vyrábět něco na koleni:)
Obrázek, jak deska vypadá je v příloze, díky za pomoc.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Napájení CCR1016
Vypadá to na tenhle konektor ne? http://www.gme.cz/konektor-se-zamkem-pfh04-03p-p800-205
0 x
Jo to vypadá správně, díky!
Akorát netuším, jak poznám, co je na té desce + a co je - - teda pokud to neni jedno. Vzal bych ten zdroj, co jsem poridil, ustrihnul mu kabely a propojil. Nebo doporucujete koupit nejaky Meanwell?
Jsem v tomhle těžce nepolíbený:)
Akorát netuším, jak poznám, co je na té desce + a co je - - teda pokud to neni jedno. Vzal bych ten zdroj, co jsem poridil, ustrihnul mu kabely a propojil. Nebo doporucujete koupit nejaky Meanwell?
Jsem v tomhle těžce nepolíbený:)
0 x
Ahoj, kdyz jsme tyhle routery zacali pouzivat resil jsem to stejny. Konektory lepsi objenat, v pripade reklamace kdyby jsi ustipnul ty od zdroju, tak nevim co by na to rikali... my pouzivame 27V 150W zdroje od S-poweru s odpojovacem a bateriovym setem na zalohu vseho na AP. Polarizaci zjistis kdyz si ten zdroj pustis a premeris multimetrem 

0 x
Polaritu nevím, ale má to na vstupu diody takže obrácení polarity způsobí jen nefunkčnost (prohodíš a pojede to).
0 x
Ty konektory jdou spojit jen v jednom smeru takze kdyz zmeris na konektoru ze zdroje co je + a co - tak ti to bude snad pasovat i na desce .... 

0 x
čo tak zmerať multimetrom ktorý pin konektora je spojený na doske so šroubičkami rsp obalom SFP? to bude zákonite GND
radiť pánovi aby si zmeral zdroj, ktorý v tom zariadení nemá je toršku odvec nie?

radiť pánovi aby si zmeral zdroj, ktorý v tom zariadení nemá je toršku odvec nie?
0 x
MTCNA, MTCRE, MTCTCE a furt toho viem málo
-
Zrovna u tohohle to je myslim že naprosto jasný. Kdyžtak to jde poznat i podle elektrolytů . . .
0 x