❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Přes Groove A-52HPn proteče jen 20mbps
Přes Groove A-52HPn proteče jen 20mbps
Co s tím? Mód AP bridge, NV2. Jeden klient dostane 20mbps. Ale dve už jen 2x10 mbps... Qos na jiném routeru. Navíc ping mi při přechodu z 802.11 na NV2 vyskočil z 1-2 ms na průměrných 15 ms. Problém s průchodností byl i na 802.11. Vše testováno v noci bez okolního rušení. Děkuji za podnětnou radu či připomínku.
0 x
Kde je to instalováno že je tam rušení jen přes den? My máme rušení i v noci:(
0 x
ping 2-20ms je na nv2 normalni, v zatezi pada dolu. dodej vic info, dodals info o radiu, chybi info o antene, signaly, ccq...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Spíš mě trápí toto. 10 kliošů. Jeden dostane 15-17 mb to je dobrý, ale dva 2x9 mb, tři 3x6. Atd. Všichni mají hodně podobný signál i ccq 75-100%. Je to normální? Mě by se líbilo když jich bude 5 sosat tak ať mají každej alespoň 6 mbps. A těch 30 mi tam neproleze.
0 x
-
Mám Přes groove p2p spoj mezi dvěma body, chtěl jsem zkusit jak se bude chovat nstreme v zarušeném městě, jrc24 ex na 800m, zregulováno na 1db, ccq 100/100, signál 60/60, rate 72,2/72,2,ping 0-1ms realně to dá kolem 50mbps. Zkoušel jsem nv2 ale moc mě teda nenadchlo, možná to neumím nastavit, ale bylo vždy když jsem ho zkoušel horší než nstreme.
Nevím jak ti to pomůže protože to není ptmp ale možna je to jen o nastavení, hod jsem nějaké screeny jak to máš nastaveno.
Jako ptmp mam zapnuty s nstreme v tom samém místě prowax sektor s rb433ah, připojeny 4 body a na každy přes 30mbps, více brzdí rb co tam jsou.
Nevím jak ti to pomůže protože to není ptmp ale možna je to jen o nastavení, hod jsem nějaké screeny jak to máš nastaveno.
Jako ptmp mam zapnuty s nstreme v tom samém místě prowax sektor s rb433ah, připojeny 4 body a na každy přes 30mbps, více brzdí rb co tam jsou.
0 x
bude tam nejaky problem ve verzi, protoze to pozoruji na vice sektorech, kde mam fw 6.10, davaji kliosum dohromady max 20 mbps.
0 x
Jde Groove A-52HPn hodit jen do klasického Nstreme? Chci na jednu starnu spoje dát groove, ale potřebuju aby se to spojilo se starou kartou CM9 kde je zapnutý Nstreme.
0 x
-
Proc by to nemelo jit? Nastavis jen áčko a je to. Ale me se osvědčilo na obou stranách groove. Jednu dobu jsem ho mel proti r52 a i v acku da 40mbps.
0 x
Diky za info. Jasne ze pak budou na obou stranach. Ale nez se to udela i na druhe strane chci aby to jelo aspon po starem nstream. Bal jsem se ze to umi jen NV2. nikdy jsem to nemel na zkousku...
0 x
-
Jestli tam máš rb433ah nebo groove, rozdíl je jen v tom že groove máš přímo za anténou. Možnosti nastavení jsou stejné.
0 x