Potřebuju na některých místech přejít z všesmeru na dva sektory tak po 110 stupních ale nevím jaké antény jsou odzkoušené že jsou ok

no a rad bych byl kdyby sektor nestál více jak 2500.-

Co vy na to?
FAny1000 píše:Čau všichni
Potřebuju na některých místech přejít z všesmeru na dva sektory tak po 110 stupních ale nevím jaké antény jsou odzkoušené že jsou oknerad bych vyhodil prachy oknem
Co vy na to?
sub_zero píše:FAny1000 píše:Čau všichni
Potřebuju na některých místech přejít z všesmeru na dva sektory tak po 110 stupních ale nevím jaké antény jsou odzkoušené že jsou oknerad bych vyhodil prachy oknem
Co vy na to?
2.4 nebo 5GHz??
Bobos píše:Ahoj,
ja osobne sem resil podobny problem kde jsem chtel nahradit dve pan14 na slucovaci za antenu co psal Fany 1000. tuto polskou 19db jak uvadej nedoporucuju ma uzkej paprsek a nepovedlo se mi ji nijak rozumne naorientovat. s jejim pouzitim mi pokles signal u vsech klientu oproti predtim pouzitym Pan14 o cca. 5dB a na hranicnich mistech se nepripojili. musel jsem vse vratit a nasadit kartu s lepsi citlivosti. tuto jsem pouyil na minoritni pokryti a smiril se s vyhozenejma penezma.
FAny1000 píše:no jo no priznavam ze mate pravdu mam tam na tom bode asi 20 klienetu ,dnes jsem to kontroloval a pokryl bych 15 sektorem 90 stupnu a na zbytek bych tam zatim nechal vsesmer.
jeste jedno rad bych pouzil tuto antenu je to docela cenove unosne tak co vy na to?
http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=45140
pepulis píše:........ takze bych volil antenu nekde kolem 10-12 dB a se slusnym uhlem. Muj nazor, nekamenovat.
FAny1000 píše:no dobra tak mi sakra doporucte neco at to muzu uz vyresit) na 2.4 minimalne 90 stupnů vertikal (abych nemusel ke kazdemu klientovi otocit antenu
)