opět se mi stalo u jednoho klienta, že po neplánovaném výpadku el. proudu se jednotka odmlčela, když jsem přijel na místo pokaždé stejný scénář: zakázané rádio, změněno ssid v rádiu na název RB v identity, není nastaven region CZ na rádiu, ostatní nastavení (ip adresy, FW atd je cajk) jaká koli verze RoS. Problém pozoruji asi už rok a vždy po výpadku elkřiny v jakékoli lokalitě. Stalo se to už asi na 5 zařízení ze 400. není to sice mnoho ale naštve to. zařízení gde se to stalo byla: sextant, SXT, RB411 a RB711.
opravdu se nikomu zvás toto nestalo?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
opět po výpadku proudu podivná konfigurace SXT
opět po výpadku proudu podivná konfigurace SXT
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Jo stalo. Byl tam ros 6.9. Po upgrade na 6.12 OK
0 x
Taky už se to mi to stalo ale spíš u 711. Nekopíruješ konfig to taky dělalo probém ? chce to nastavit ručně
0 x
no to nevím konfig jsem kopíroval vždy to mě přijde jako blbost, to že verze 6.12 je cajk si ověřil jak? neb dá se to nějk vůbec nasymulovat? nepovledlo se mi to
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
A děje se ti to jenom u SXT?
Dnes další klient s rb411. ROS 6.9, bios 3.10. Po příjezdu byla zakázaná karta a nastavení karty v defaultu.
Opět proveden upgrade na 6.12. Pro jistotu všechny klienty s 6.9 přehraju aby k tomu nedocházelo...
Dnes další klient s rb411. ROS 6.9, bios 3.10. Po příjezdu byla zakázaná karta a nastavení karty v defaultu.
Opět proveden upgrade na 6.12. Pro jistotu všechny klienty s 6.9 přehraju aby k tomu nedocházelo...
0 x
no neděje, všude se to děje, sem to psal.
0 x
a mám další mrtvoku u klienta co má SXT, fakt hodně nepříjemné, kdy už to zkončí, všude 6.10 
mě by jen zajímalo jestli to 6.12 opravdu řeší nebo to je jen nějaká domněnka

mě by jen zajímalo jestli to 6.12 opravdu řeší nebo to je jen nějaká domněnka
0 x