❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SFP moduly Mikrotik
SFP moduly Mikrotik
- Přílohy
-
- sfp.jpg (35.54 KiB) Zobrazeno 3950 x
Naposledy upravil(a) honzam dne 17 Feb 2013 18:45, celkem upraveno 1 x.
0 x
celkem logický krok po tom co uvedli routery se SPF konektory....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
co je DDM? mená to bejt WDM?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
0 x
Já bych jako logický krok viděl verzi 100Mbit, gigový fungují bez problému.
0 x
Jo, podopora pro stovkové SFP by byla pěkná, ale vše s SFP u Mikortiku má psánu jen podporu pro gigo, takže se stovkových modulů asi není důvod dočkat.
U takové RB2011 by podpora 100/1000 na SFP celkem potěšila.
U takové RB2011 by podpora 100/1000 na SFP celkem potěšila.
0 x
Hello,
RB2011 requires 1,25G connection to board, modules that provide only 100Mbps connection to the board aren't supported. If you can find module that have 1,25G
connection to board and 100Mbps optical connection it should work.
RB2011 requires 1,25G connection to board, modules that provide only 100Mbps connection to the board aren't supported. If you can find module that have 1,25G
connection to board and 100Mbps optical connection it should work.
0 x
- midnight_man
su take vobec? Tak treba robit gigove a pokoj..tie ceny nie su az take strasne + mate investiciu do buducnosti.
0 x
Taky nevím proč chcete dávat 100M. Jedině v případě, že vám někde 100M už běží, ale jeký je problém nahradit ho Gigem? Teda pokud nemáte switch plný 100M modulů
, to potom chápu.
Ale je fakt, že od roku 2005 jsme nasazovali Gigo kam se dalo (UTP) a využitelnost zatím nedosáhla ani přes 100M. Jen na konektivitě jinde zatím ne.
Asi se nikde nepíše dostupnost v ČR že? Já tedy zatím co jsem tam dal, tak to běželo. (myslím tím gigo)

Ale je fakt, že od roku 2005 jsme nasazovali Gigo kam se dalo (UTP) a využitelnost zatím nedosáhla ani přes 100M. Jen na konektivitě jinde zatím ne.
Asi se nikde nepíše dostupnost v ČR že? Já tedy zatím co jsem tam dal, tak to běželo. (myslím tím gigo)
0 x
Mělo by to být do 2týdnů v ČR. http://www.wifihw.cz/s-35-53lc20d/
0 x
-
Jo na wifihw sem to viděl..ipmedia obědnávala teď aktuálně zboží od MT takže možná taky něco vzali..zajmaly by ňa ty WDMka v páru
0 x
- midnight_man
mame spoj optikou,na kazde strane je RB2011LS a pouzity SFP S-35/53LC20D Gigabit WDM single-mode MiniGBIC moduly 1 par
optika i konektory by mely byt v poradku ,presto neni link na optice funkcni,ma nekdo zkusenost ,nemusi se jeste neco nastavit
v routerboardech na SFP portech,nebo staci pro tuto konfiguraci defaultni nastaveni na SFP
optika i konektory by mely byt v poradku ,presto neni link na optice funkcni,ma nekdo zkusenost ,nemusi se jeste neco nastavit
v routerboardech na SFP portech,nebo staci pro tuto konfiguraci defaultni nastaveni na SFP
0 x
ja nic neladil, SFP mam nejaky OEM z IP Media, zasunul sem, propojil a uz to frcelo...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tak páni, používa to už niekto z Vás? Rád by som nakúpil zopár MM do serverovne ale zatial je málo ohlasov na ich používanie.
0 x
MTCNA, MTCRE, MTCTCE a furt toho viem málo