❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB532+CM9 versus COMPEX WPE-54AG

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
bob

RB532+CM9 versus COMPEX WPE-54AG

Příspěvekod bob » 19 years ago

Ako je to z pouzitim inych radii voci RB532+CM9? Potrebujem spravit bridge v 5g, konkretne RB532+CM9 versus COMPEX WPE-54AG, mate to niekto takto riesene?? popripade co pouzit okrem RB532 samozrejme..........
0 x

Dušan Vlček

Příspěvekod Dušan Vlček » 19 years ago

Mam odzkouseno zarizeni airca, proti mikrotiku bez problemu, propustnost neco pres 20 mbit/s, chova se jako klasicky klient, tj. "bridguje". :-)
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 19 years ago

a ako je to s wrap s cm9 ci senao v mode A ako klient oproti mikrotiku s atherosmi? skusal to niekto?
0 x

bob

Dušan Vlček píše:Mam odzkouseno zarizeni airca, proti mikrotiku bez problemu, propustnost neco pres 20 mbit/s, chova se jako klasicky klient, tj. "bridguje". :-)

Na aku vzdialenost mas spraveni tento spoj???
0 x

Zdeněk.hb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk.hb » 19 years ago

bob píše:
Dušan Vlček píše:Mam odzkouseno zarizeni airca, proti mikrotiku bez problemu, propustnost neco pres 20 mbit/s, chova se jako klasicky klient, tj. "bridguje". :-)

Já mám vcelku funkční spoj MK vs AirCA8 cca na 15-20km v pásmu 5.5Ghz :)
0 x
Zdeněk Slanina
Havlíčkův Brod

bob

Tak to klobuk dolu, ake pouzivas anteny?? Ten spoj asi ide cez ciste pasmo ze?
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 19 years ago

Zdeněk.hb píše:
bob píše:

Já mám vcelku funkční spoj MK vs AirCA8 cca na 15-20km v pásmu 5.5Ghz :)

Ono není mos problém postavit spoj i na 25 a více km, 30db antény a APčka výkon co to dá. Mám spoj do normy čtu, 14km, 2x 24db proxim, 2x Compex WPE54AG a jede to docela ok, občas vypadně nějaký ten ping :-) propustnost 700-800kB/s. Když tomu přidám jede to jak víno, nulové ztráty ale případná pokuta mi za to nestojí a tak valím do 27db
0 x