Mam nasadeny RB532 + RB564, v nom 4 x CM9:
1 spoj na 6km, bez vacsich problemov
2 spoj na 7km uz nie taky idealny, vysoke odozvy a pod. ale mozno nie cista FZ, uvidim ked dame dole stromy co zavadzaju
moj problem: zapojili sme antenu a skusili sme spravit spoj na 11km, na oboch stranach RB532 a 24db (od Jirousa) anteny na vysielaci CM9 a na prijimaci CM10 ale ani tuk, vtip je v tom, ze uz som menil karty, vymenil som aj pigtaily, anteny, ale proste ziadny signal, adapter sme najnovsie dali 18V a 3.5A, tiez nepomohlo, je mozne ze je vadny RB? je to prvy kus, ktory skusam a mierne som sklamany, ale je mozne, ze som to len nejak zle nastavil, kedze referencie su dobre... uz som v koncoch, tak pisem sem, vpored dakujem za akykolvek tip
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB532 + RB564, mozno nevysiela alebo co...
takze problemy boli nakoniec 2:
1. CM10 je fakt o nicom, da sa pouzit na zber klientov v 2.4 ale inak sa neosvedcila vobec
2. problem boli anteny, zlozili sme ich do V polarizacie, napriek tomu jedna z nich bola v horizontale. Ako je to mozne neviem...
uz to slape, na to ze je to na takmer 12km to ide prekvapujuco dobre ale nakoniec sme pouzili anteny PW 25db
1. CM10 je fakt o nicom, da sa pouzit na zber klientov v 2.4 ale inak sa neosvedcila vobec
2. problem boli anteny, zlozili sme ich do V polarizacie, napriek tomu jedna z nich bola v horizontale. Ako je to mozne neviem...
uz to slape, na to ze je to na takmer 12km to ide prekvapujuco dobre ale nakoniec sme pouzili anteny PW 25db
0 x