❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb711
hapi píše:ano přesně tak. Pouze otáčení kolem své osy ale to co je na RB711MMCX je fakt hrůza. Asi to vadit nebude ale dobrý znamení to taky neni.
No ted máme 4 kusy skladem a u žádné z nich se vyklání neprojevuje. Jestli to nebude tou mmcx redukcí.

0 x
hocimin1 píše:jo u RB411 je gentle s UFL a na te RB711 je gentle s MMX.
Jako udelam tech 11/8. Cekal jsem prave ze udelam vic. Alespon tech 14-17/13.
JEstli to teda neni tim ze jedtlo CM9 na AP proti R5Hn-M na klientovi.
JEste dodam AP je 433AH verze 3.25- 1xCM9 antena TetraAnt14-5 na 5Ghz a 1xR52 na 2,4 Ghz vsesmer - DATA RATES max. na 36Mbits
v te 711 je 4.1
v tech 411 je 3.25
vse zregulovano.
Tak jsem to dal uz vsechno dokupy. Resetnul jsem 711 do default a znova nastavil a slape jak vitr proti sektoru ( Acko - 54Mbits na 600m) 22/13 Mbits. Dokonce v NSTREAM 711 proti 433AH dala 35/25 Mbits (Bandwidth test TCP). Musim si testnout dve RB711 kolik daji proti sobe.
0 x
tak dneska prvni RB711 KO ! ani ne tyden jela u klienta - a dnes po zapojeni do elektriny pouze blika modra LEDka a to je vse.... 

0 x
Jan Ptáček
já ho mám na páteři a zatím jede asi už měsíc a kus. zatím no problemo ccq 100%
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
mame jich nasazenejch pres 70 a zatim vsechny OK. Takze asi fakt spatnej kus
0 x
4.10 nebo 4.11 ? tak nejak
5tka jeste neni odladena, tak casu dost na ni...
3.xx tam nenacpes tusim protoze je u verze 4.x, ktera je tam defaultne jinak realizovan seriovy klic

3.xx tam nenacpes tusim protoze je u verze 4.x, ktera je tam defaultne jinak realizovan seriovy klic
Naposledy upravil(a) pcwifi dne 07 Oct 2010 15:15, celkem upraveno 1 x.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pepulis píše:Jakou verzi MK pouzivate v 711? Jde tam dat vubec 3.x?
3.X tam nevalí ani to tam nezkoušej cpát. Verze které fungují jsou 4.10 a výš...
0 x
hmm to by ti stejnak bylo k ničemu je tam Nková karta a na 3.X smůla
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Dobre, diky. Ja ji tam popravde zkusil dat
) (uz je to nejaky tyden zpet) a mk nenajel. Jsem si rikal, jestli jsem neco neudelal spatne - domnival jsem se, ze pripadne na 3.28 najede a nebude videt jen wifi karta. Nakonec jsem to musel pres neinstall opravit.

0 x
Zdravim, potrebuju z rb711 s L3 udelat AP, je to mozne pres virtualAP ? Jako to slo spachat na 411. Predpokladam ze minimalni pouzitelna verze bude 4.10
0 x