❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

DynaDish 5

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
honzam

Re: DynaDish 5

Příspěvekod honzam » 8 years ago

dagus píše:Lhg nebo pak na drazsi klienty par24mimo a rb911 dual

LHG možná někde na vesnici, do města bych to nedal.
par24 mimo - cenově mimo :) navíc je k tomu potřeba box JR-200, k tomu pigtaily a rb911
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 8 years ago

Cenově mimo? Pokud nechci ubnt tak nevím co dobrého je levnější. Lhg cenou je jako sxt, za mě raději dám do města lhg než sxt a že těch sxt je všude vidět ve městech, netvrďte mi že tarifu za 300 dáte par24mimo ext s rb911g.
Dynadish je pro mě cenou blbě umístěnej, na vysílač bych si to nedal, stejně jako powerbeamy konektory nekonektory, je to z plastu a hlavně nevěřím jako u ubnt, že to zepředu nechytá víc než klasická anténa. Na vysílač jen par24mimo ext jr-250 a 911g a chodí to jak má, respektive kde jde dávám rovnou par29 mimo ext a s něma to chodí o řád líp, přeci jen to chytá o moc míň bordelu z okolí. Kde neběhá 100mbit je něco špatně na trase, kde je třeba víc tam patří Alcoma, Racom, Ceragon. Sny o 200mbit o ac jsem nechal spat, testoval jsem to v jedné díře chodí to 250mbit při čistém kanále na 40mhz, ale kde jinde ty kanaly najít.
0 x