❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB711 nová verze - nechce se připojit na AP

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
honzam

Re: RB711 nová verze - nechce se připojit na AP

Příspěvekod honzam » 13 years ago

jirka123 píše:Dnes mi dorazily nové 711 serie 215 a 216, světe div se, má kovové ethernety! hurá :-D

Houby? Ukaž foto :) nevěřím.

Nám dnes také dorazily nové 711. Série je to přes 200 a jsou plastové
0 x

jirka123

Příspěvekod jirka123 » 13 years ago

foto:
Přílohy
711x.jpg
711x.jpg (164.13 KiB) Zobrazeno 3142 x
0 x

honzam

jirka123 píše:foto:

A správně orientovaný. Pacička nahoru. Hurá :)
0 x

honzam

jirka123 píše:Dnes mi dorazily nové 711 serie 215 a 216, světe div se, má kovové ethernety! hurá :-D

Nám tedka přišla série 213 a má ještě plastové. Takže na sérii 214 se to láme.

Info od MK: Yes, we listened to your suggestions, and improved the connector in new revisions.
Takže hurá, naše nadávky na foru opravdu k něčemu byly :)
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 13 years ago

honzam píše:

Info od MK: Yes, we listened to your suggestions, and improved the connector in new revisions.

Tak to ziram.
A ten rezonancny problem kedy pri poklese teploty Tx pwr siel dole, neviete od ktorej revizie uz je vyrieseny?
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 13 years ago

keksik píše:
honzam píše:

Tak to ziram.
A ten rezonancny problem kedy pri poklese teploty Tx pwr siel dole, neviete od ktorej revizie uz je vyrieseny?

Ahoj,
1/ no s tou rezonancí nevím, nevím, mám tu vadné kusy s problémem poklesu výkonu při mínus teplotě a mají úplně jiný plošný spoj i jinou stínící krabičku. Jediný spojovací prvek na nich je ten "oblý" MMCX konektor.
2/ označovat dobré kusy dle revize bych v tomto případě osobně neviděl jako ideální řešení. Jak píši výše, dostal jsem od dodavatele kusy s "novou, tzv. opravenou" sérií, za cenu nových, které měly staré MMCX konektory s oblými rohy. Byly vadné a dokonce velmi, velmi evidentně použité. I ten žlutý štítek přes "LAN" byl krásně nalepený. Takže asi "přelepovací" taktika, jako maso v supermarketu.

mpcz, 01/06/2012
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

Potvrzuji jetou verzi RB711, dokonce se ani neobtezuji to dat do tovarniho nastaveni tak pozor na to. V srcnatu, dstnatu a ve firewallu byli pravidla.
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 13 years ago

Tak to není žádná novinka :lol: Ty pravidla ve firewallu jsem vypozoroval už někdy minulej rok v létě u SXT. Od tý doby to u nějaký krabice s RB711 je a některý jsou čistý . . .
0 x

Leeonek

Jasne, takze treba pravidlo na uplnou blokaci udp, nesmyslne polozky v src a dstnatu s ip adresama ktere se nikde v systemu nevyskytuji?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

to je už moc.........
0 x

Leeonek

Kde jsi je koupil? Nikde kde beru je nemaji
0 x

jirka123

Příspěvekod jirka123 » 13 years ago

Leonek: discomp :-)
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

vazeni

kupil sem z 2 ruky rb711 ale mam obav ji zapojit :lol: pri zasterchani s RBckem slysim rachoceni z prostoru pod krycim plechem nad VF casti karty, jakoby se neco SMD urvalo nebo nevim...strechaji i vase kusy ?

PW
0 x

honzam

pcwifi píše:vazeni

kupil sem z 2 ruky rb711 ale mam obav ji zapojit :lol: pri zasterchani s RBckem slysim rachoceni z prostoru pod krycim plechem nad VF casti karty, jakoby se neco SMD urvalo nebo nevim...strechaji i vase kusy ?

PW

To je tak těžké ten plech odloupnout a podívat se pod něj? Nic štěrchat tam nemá
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

ne neni jen jsem zil falesnou nadeji ze je tam pripajen k DPS :mrgreen: , odkryto a nic nestercha, puvodce jsem uz nasel, zrejme polamany beeper,ten stercha, to neresim...

PW
0 x