❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problem SXT vs. SXTsq vs. DISC
- honzam
Re: Problem SXT vs. SXTsq vs. DISC
Ano od té doby co opravili nv2 tak to jede. Na čistém 20Mhz kanále můžeš čekat 120Mbit TCP. Reálná zkušenost. 802.11 jsem netestoval.
0 x
- Petr S.
- Kontaktovat uživatele:
-
mpcz
Děkuji všem za ochotu, mým snem by bylo spoj změřit v reálu: tcp/udp - Mbit, metry, signál. Děkuji, mpcz, 30apr2019
0 x
-
ProNetS
Možná dotaz mírně mimo. Nezkoušel jste někdo použít DISC Lite5 ac jako AP? Je mi jasné, že je třeba dokoupit L4 licenci, ale možná by to byla lepší náhrada za SXT ac s pomocnými plechy kvůli bočnímu rušení. Chápu, že ideál asi bude horn s twist portem.
Děkuji za případné reakce.
Děkuji za případné reakce.
0 x
- honzam
Jako 12stupňové AP? Osobně se mi to moc nelíbí ten nápad. Jako P2P ano ale jako sektor ne
0 x
- okoun
- antispam: Ano
- honzam
- okoun
- antispam: Ano
pár "borců" v praze to tak má vypadá to jako vánoční stromeček, ale každopádně 12st na papíře je v realitě 20 stupnů 
0 x
-
mpcz
No to bude asi tím, že po těch 12 st. nebo 20 st. se to samozřejmě neutne, ale pouze zeslabí, např. s poklesem -3dB. Takže stanička, které bude sice úplně mimo výseč, ale o dost blíže než jiná, bude mít signál samozřejmě i tak silnější. Jinak z vlastního měření na točně jsem si sám pro sebe udělal závěr, že ty krásné obrázky z datasheetů nějak moc s realitou nesouhlasí. Tím nechci říci ani tak, ani tak. mpcz, 5jun2019
0 x