❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB751-2n
Re: RB751-2n
No obecny problem je, ze pro eNko sifrovani neni standartyzovano. Podle dokumentu "by melo chodit" AES, ale prenosy jsou s chybama.
0 x
Osobne jsem kdyz nepocitam rozbite vista a XP nikdy nemel problem s WPA2-AES, Nko nevyjimaje, vcetne iVeci . Vlastnim uz nekolikaty iphone 4/4S/5 a pripojim se s nim kdekoli, sifrovani nesifrovani. Muzes doplnit co presne mas na mysli vetou "prenosy jsou s chybama"?
0 x
No, ackoliv jsou vsechny kanaly volne, pri zarazeni vice jak 150mbps rate se se obevuje vyssi jiter a cas od casu i PL
0 x
Muze nekdo objektivne srovnat dosah integrovanych anten v tomto RB s bezne dostupnymi ap (tplink, ovis, atp) ?
diky
diky
0 x
Jan Ptáček
Tp link 741 mi přijde silnější. ale má standartně silnější anténu.
ale když jsem k 751 připojil 5dbi ext. anténu která je u Tp linku, vysílaná ůroveň je cca shodná s TP linkem, ale RB má větší citlivost. aspoň dle našeho pokusování.
máme s tím pokrytý jeden hotel, osazeno 6ks a chodí to výborně. původně tam bylo stádo tp linků.
ale když jsem k 751 připojil 5dbi ext. anténu která je u Tp linku, vysílaná ůroveň je cca shodná s TP linkem, ale RB má větší citlivost. aspoň dle našeho pokusování.
máme s tím pokrytý jeden hotel, osazeno 6ks a chodí to výborně. původně tam bylo stádo tp linků.
0 x
lubo píše:Tp link 741 mi přijde silnější. ale má standartně silnější anténu.
a jakou anténu tam připojuješ? Nic hezkého, použitelného s MMCX jsem neviděl
0 x
Je to cele zavrene v gewisce u stropu a pres pruchodku z toho kouka jen tp link antena 7dbi. Takze jen pigtail rsma na mmcx. Pravda je,ze na stul bych to v tomhle provedeni nikomu nedal.
0 x