❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB711 nová verze - nechce se připojit na AP

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
okoun
antispam: Ano

Re: RB711 nová verze - nechce se připojit na AP

Příspěvekod okoun » 13 years ago

no bohužel zapomenut nebude, protože to není první průs... od mikrotiku
0 x

roman.wifi@post.sk

Příspěvekod roman.wifi@post.sk » 13 years ago

Uz som nahodil asi 6ks SXT a vsetko bolo OK,.. Nedalo mi to a kupil som jeden SEXTANT :( na skusku. Skusam ho uz tyzden a nejako ma nenadchol. SXT je pre mna kvalitnejsie prevedenie, aj signali su tam lepsie, ci CCQ. O tom plastovom konektore ani nehovorim,..daval som tam sice len venkovny UTP a pekne som sa natrapil, aby som ten kryt zatvoril a to som poskodil plastovu izolaciu na UTPcku. Cize moj nazor je, ze je to "klumpat-SEXANT".
0 x

roman.wifi@post.sk

okoun píše:no bohužel zapomenut nebude, protože to není první průs... od mikrotiku

Taktiez mam ten isty nazor. Na to sa zapomenut neda... len dufam, ze sa stoho mikrotik pouci do buducna,.ale myslim, ze urobi prave naopak... :?
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

Bohus píše:Mne sextant jede radiove uplne v pohode. Jediny co me sere je ten plastovej RJ konektor. Vcera jsme montovali par kusu a pri pouziti venkovniho stineneho kabelu a pokusu o zahnuti kabelu, aby slo spodni vicko docvaknout mi ulitl RJ konektor z desky. Fakt super kvalita a to jsem to delal hodne jemne.

Tak tak, nafotit a dát jim to na forum. Případně sem a já už je vyprudím :D

viewtopic.php?f=7&t=8488&hilit=chcete+plastov%C3%A9
0 x

Bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bohus » 13 years ago

V pondeli to vyfotim a postnu to. Budete koukat :D
0 x

wolf14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod wolf14 » 13 years ago

Inak ten problem so signalom je len u 711tiek? U groove ste sa s tym nestretli? Ja mam na jednom spoji kde su oproti sebe 2xGroove 5Hn problem ze mi signal lieta od -57 po -80 podla zatazenia a niekedy len tak sam od seba. Myslite ze je to na reklamaciu?
0 x

honzam

Na reklamaci určitě. U groove to bude něco jiné. Tam bude bezdrátová část řešená (tvarově) úplně jinak
0 x

roman.wifi@post.sk

Dnes mi prisiel novy tovar 19db gentlboxi, RB711,.. Konektor MMCX ide tam tazsie, po nastrceni sa ani nepohne. Dnes sa zapajal 1ks a zatial ide ako ma. Serie /145. Zajtra sa budu zapajat dalsie. Mam pocit, ze ten plosak sa stensuje a stensuje. Dost divne to chrume, ked sa dotahuju srubky v gentlboxe,...ach jo,.. :cry:

PS: tie 2-4€ by som si radsej priplatil, za "normalny/tlsty" plosak,.. a nie ten kus papiera, co tam je,..
0 x

Petro

Příspěvekod Petro » 13 years ago

Ja mam problem s RB711G najskor robili ze po zapnuti sli cca 3 min potom sa zacala zdrojova cast prehrievat a uz nechceli nabehnut.
Po vrateni z reklamacie nabehnu ale 711G ethernet cip sa totalne smazi a 711A niekedy nenabehne a vtedy sa vsetky cipy zacnu smazit na 85 stupnov vratane ethernet trafa ale za ten slak skapat na totalku aby sa dali vyreklamovat
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 13 years ago

Objednal jsem dva kusy rb711G z ipmedia a dosli mi ze serie 138. Tak nevim, kdyz se to resi od tehle serie az po serii 144. Nebo se to G modelu netyka?
Pro zajimavost jsem zmeril tistak a je to skok z 1.55mm na 0.9 mm. Dale jsem si vsiml ze zmizel akusticky menic.
V sobotu je jdu namontovat a vyzkousim, maji byt mrazy.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

chodi Vam z eshopu uz nejake nove revize, nebo stale zadny pokrok?
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 13 years ago

nevím jestli se už někdo neptal, ale je to problém i u verzí s 2,4G?, díky
0 x

honzam

Hlavně MK nenapsal od jakého sériového čísla je to opraveno. Takže můžeme jen hádat a testovat
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 13 years ago

/149 zatím v pořádku.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Mě by hlavně zajímalo, co s těma RB s pomačkanýma MMCX, co mi přišly před vánocema z aspy.. jestli je mám vyreklamovat ať si je strčí do prdele, nebo si z nich udělat světelného hada. Použít bez krytek je za plnou cenu nechci.
0 x