❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problem SXT vs. SXTsq vs. DISC
-
Re: Problem SXT vs. SXTsq vs. DISC
test som robil po sebe chvilu nebol tam ziadny traffic ,tak je to realna rychlost ,realny traffic som tam nevedel spravit ,az vecer
0 x
toto bych nebral moc vážně je to zatím jedna špatná zkušenost a dobré zatím převažují....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
za mna v 802.11 to v rc1 islo lepsie nv2 netestujem ,kedze zatial nefunguje dobre a nenasielsom v tom zatial zmysel
0 x
Tak stale i po upgradu na RC4 mám problém s "netečením"
aktuálně od upgradu vyletela propustnost na 120Mbps ze 50Mbps predtim. Frekvence někde dole v hloubi kde je čisto(na test ofc) a stále stejny problém. Cekal jsem se spojem v ne uplne legalnich vodach na novy FW ale vidim ze budu muset opravdu menit 
Jedná se o LHG XL AC vs LHG AC 20 Mhz only AC NV2 cell radius 10ms a tdma na auto jinak uplne standartni setup. Kolega od korunence ma LHG AC vs LHG AC stejny problem. Opravdu toto nikdo neevidujete ? Nemate prosim nekde graf z nejakeho ptp kde by to bylo videt?
Diky
Jedná se o LHG XL AC vs LHG AC 20 Mhz only AC NV2 cell radius 10ms a tdma na auto jinak uplne standartni setup. Kolega od korunence ma LHG AC vs LHG AC stejny problem. Opravdu toto nikdo neevidujete ? Nemate prosim nekde graf z nejakeho ptp kde by to bylo videt?
Diky
0 x
reportovat prosím.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
A jak se ten spoj v tu chvíli tváří? Jako nedostupný na ping?
0 x
honzam píše:A jak se ten spoj v tu chvíli tváří? Jako nedostupný na ping?
Nepropousti žádná data ale je spojeny bezdrátem. Nepustí nic na sebe ani za sebe. Je to na neverejkach bez netu v bridge wlan+eth.
0 x
CrazyApe píše:honzam píše:A jak se ten spoj v tu chvíli tváří? Jako nedostupný na ping?
Nepropousti žádná data ale je spojeny bezdrátem. Nepustí nic na sebe ani za sebe. Je to na neverejkach bez netu v bridge wlan+eth.
Měl jsem panický strach, že zase dostanu kartáč od kolegy Hapiho, ale když už nejsem sám, tak: mě to udělalo to stejné. Spojené, tok dat v Btestu řádově max. kbity. Bylo to za provozu, takže nebyl prostor na nějaké laborování, rychle zpět na 6.42.5, tam 90, ve špičce 105 Mbit oproti klasickému SXT LITE na UDP send. Zkusil jsem to na dvou místech se stejnou konfigurací, chovalo se to stejně. Asi počkám, až se to vysvětlí. mpcz, 25feb2019
0 x
-
mpcz píše:CrazyApe píše:honzam píše:A jak se ten spoj v tu chvíli tváří? Jako nedostupný na ping?
Měl jsem panický strach, že zase dostanu kartáč od kolegy Hapiho, ale když už nejsem sám, tak: mě to udělalo to stejné. Spojené, tok dat v Btestu řádově max. kbity. Bylo to za provozu, takže nebyl prostor na nějaké laborování, rychle zpět na 6.42.5, tam 90, ve špičce 105 Mbit oproti klasickému SXT LITE na UDP send. Zkusil jsem to na dvou místech se stejnou konfigurací, chovalo se to stejně. Asi počkám, až se to vysvětlí. mpcz, 25feb2019
Skusali ste rc1 ? Mne sa zda byt lepsi
0 x
To sa akoze stale daju poskytovat dajake sluzby cez tieto alfa verzie mikrotikov ? 
0 x
-
RC4 dana na Sektorke RB922 Horn 40° a klient SXT5ac tiez RC4 v NV2 sa klient vcera sam restartoval.. a dneskaj mu to same spravil wifirouter hAPko ac z ARM cipsetom a RC4 verziou. Doteraz, sa take nic nestalo u tohto klienta. Zatial, neviem, co si o tom mysliet.
0 x
roman.wifi@post.sk píše:RC4 dana na Sektorke RB922 Horn 40° a klient SXT5ac tiez RC4 v NV2 sa klient vcera sam restartoval.. a dneskaj mu to same spravil wifirouter hAPko ac z ARM cipsetom a RC4 verziou. Doteraz, sa take nic nestalo u tohto klienta. Zatial, neviem, co si o tom mysliet.
Co si o tom myslet? Je to RC verze čili reportovat aby to do ostré verze opravili...
0 x
Mate nejake poznatky, jestli s tou rc verzi se to jeste rozpada? Rychlost je lepsi stopro, tak jeste stabilita... Co jsme zkouseli v tydnu tak se starou veri fw kolisavych 15 megabit v tcp, s novou stomegabit.. Az neuveritelne...
802.11 taky sto mega dalo, ale to bylo i s tou starou verzi. Lehce zaruseno, lhg ac anteny. Spoj p2p.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..