❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RouterBOARD SXT
-
Jardax
- antispam: Ano
- midnight_man
- pcwifi
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
-
XXaK
WOW tak mi dorazily 2 SXTcka a vubec se mi nelibi "vodotesnost" co kdyz to cely "obtahnu" silikonem (hlavne ty dvirka) pomuzu tomu trochu? 
0 x
-
Jardax
- pcwifi
me truni jedno SXT na 31M TVP a ten samotny je na kopecku, takze bourky,deste apod. vse ma z 1 ruky a zatim tomu jejich provedeni teda duveruji, nicmene skrz mistni debatu soudim, ze neni od veci obtahnout jej silikonem, ktery mi popr. usetri cestu ve snehu / desti do vysek k vymene zarizeni...
PW
PW
0 x
- hapi
vy máte problemy, ubntikáři nic takovýho neřeší a je to delaný stejně co se týče toho lemu kolem dokola. Taky tu máme SXTčka a ty už něco zažily a signál je furt stejnej.
0 x
-
net.work
- Kontaktovat uživatele:
Taky nvm proc se tu resi nejaky silikon - podle me je to sxt konstrukčně navržené dobře (možná až na tu krytku), díru pro odtok to už má
tak proč řešit silikon? 
0 x
-
Jardax
Protoze to drepi na stozaru a prezilo to uz par mesicu naprosto vsechno, bourky, lijaky atd.
Az to najednou z niceho nic minuly tyden za bourky chciplo. Uvnitr je NAND evidentne politej a system zemrel, i kdyz nakonec pres netinstall sel nahodit do defaultu.
Takze jedine proto, z zadneho jineho duvodu to asi nikdo neresi

Az to najednou z niceho nic minuly tyden za bourky chciplo. Uvnitr je NAND evidentne politej a system zemrel, i kdyz nakonec pres netinstall sel nahodit do defaultu.
Takze jedine proto, z zadneho jineho duvodu to asi nikdo neresi
0 x
- douby
- Kontaktovat uživatele:
po par mesicich provozu zacaly problemy s jedním SXT: signál stále výborný, ale CCQ je v háji. Nic se nikde nezměnilo, žádné změny v konfiguraci, žádné nové AP v éteru....
Jede(jelo) to ve vertikalní pol. v Áčku oproti všesmšrovce (x86 mk, R52). Nevím v čem by mohl být problém? Ostatní klienti(wl5000, nanostation
, ....) jsou bezezměny pořád OK.
Spoj je nyní nepoužitelný. Ještě jsem u toho fyzicky nestál, take možná je to plné vody, ale teď tu dlouho nepršelo.
Jede(jelo) to ve vertikalní pol. v Áčku oproti všesmšrovce (x86 mk, R52). Nevím v čem by mohl být problém? Ostatní klienti(wl5000, nanostation
Spoj je nyní nepoužitelný. Ještě jsem u toho fyzicky nestál, take možná je to plné vody, ale teď tu dlouho nepršelo.
0 x
- douby
- Kontaktovat uživatele:
upgrade na v5.6 a zaškrtl jsem i RX chain 0 a CCQ opět 92/96 %, slinkováno na 54Mbps = pokračujeme v krasojízdě.
0 x
-
Wellnet
Pomohlo mi zapnout i Adaptive noise imunity....tx-kolem 100Mb,rx-kolem 50Mb....Bandwidth test
0 x
- honzam
douby píše:upgrade na v5.6 a zaškrtl jsem i RX chain 0 a CCQ opět 92/96 %, slinkováno na 54Mbps = pokračujeme v krasojízdě.
Ahoj, potřebuju to ve stejném režimu jako ty. 5Ghz - A - vertikal
Je teda potřeba zaškrtnout chain1 rx i tx a k tomu ještě rx u chain 0 ?
Prosím kohokoliv o rychlou odpověd
0 x
- pcwifi
zapni kompletne oba chainy a vic neres
delam to tak i na obyc. "A-cku" a ok.
PW
PW
0 x