❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problem SXT vs. SXTsq vs. DISC
Re: Problem SXT vs. SXTsq vs. DISC
já ti nevim jestli vylepšení ale mě arm to arm v 802.11 v ac jede 120Mbit s 30-40ms na 6.43.7.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
no vidíš a na té rc1 by mělo je o kapku ještě víc 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
https://mikrotik.com/download/share/rou ... _44rc3.npk
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
To jsou komici 
0 x
HMM, na stejnem spoji (pouze ptp) to testuji a tohle uz vypada fakt dobre...
140M v tcp na nv2 s pingem do 10ms... Vcera na rc2 testovano stejne a vysledky byly jak jsem psal... z prdele... Tohle vypada ze min v teto konf. jede jak z praku
zkuste to nekdo taky...
140M v tcp na nv2 s pingem do 10ms... Vcera na rc2 testovano stejne a vysledky byly jak jsem psal... z prdele... Tohle vypada ze min v teto konf. jede jak z praku
zkuste to nekdo taky...
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Ja to nasadil na ptmp - ap 922 6.44rc1, klienti lhg ac 6.44.rc3.
Nepozoruju zlepseni. Ale na sektoru vysi jeste dva klienti s CM9kama, tak jestli to nebude tim.
Nepozoruju zlepseni. Ale na sektoru vysi jeste dva klienti s CM9kama, tak jestli to nebude tim.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
vsude dej rc3 a vykopni ty cm9...jenom aby ńebyly pripojeny. Ale pak zalezi ruseni apod.. ja to ted testuju v cistote a ten rozdil oproti vcerejsku tak proste je viditelny... Takze neco se tam urcite zlepsilo.
0 x
basty píše:HMM, na stejnem spoji (pouze ptp) to testuji a tohle uz vypada fakt dobre...
zkuste to nekdo taky...
Jenom takový rychlý test na spoji MIPSBE -> ARM.
Jedná se o NV2. Testy se konaly hned po sobě. Předtím propady k nule s rc2. S rc3 se to již nekoná a navíc se zvedla propustnost. Že by konečně?
- Přílohy
-
- rc3.jpg (250.73 KiB) Zobrazeno 3365 x
Naposledy upravil(a) honzam dne 20 Feb 2019 23:02, celkem upraveno 1 x.
0 x
druhy spoj dynadish (mips) - sq ac arm pred upgradem 30-90 nestabil, po upgradu 110 stabil. Tohle uz je spoj v zarusenejsim prostredi.
Za me super min rychly test na ptp...
Za me super min rychly test na ptp...
0 x
čekám na all packages.
V čem bude háček že to tak jede?
V čem bude háček že to tak jede?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
Nevim je jeste brzo na nejaky vyroky, ale pred a po je velky rozdil... takze proste neco s tim udelali a jede to lip... uvidime
0 x
-
ja som nahodil RC1 na spoj basebox5 a 911 lite 5 ac anteny jirous 24 protocol 802.11 3km a rychlost sa zdvihla s cca 20 mbit na 50mbit ,72 sieti v okolo
edit : skusil som 802.11 RC1 na sxt lite ac ako klient a RBM11G - 6.43.4 a priepustnost sa zdvihla z 80 mbit na 100mbit,tak to vyzera ze vylepsili klienta
edit : skusil som 802.11 RC1 na sxt lite ac ako klient a RBM11G - 6.43.4 a priepustnost sa zdvihla z 80 mbit na 100mbit,tak to vyzera ze vylepsili klienta
Naposledy upravil(a) coolerman1 dne 21 Feb 2019 00:24, celkem upraveno 1 x.
0 x
Přesně, rc1 vůbec nezkoušejte když tu máme rc3 která je úplně něco jiný
1 x